torstai 23. helmikuuta 2012

Geelien huolto

Sain tänään geelit huollettua - eikä menny kuin reilu 3 tuntia. Alkaa kyllä ottaa päähän toi neljän minuutin uuni... No joo, jos ensi kuun palkasta jää mitään käteen, niin kyllä lähtee MiMaxilta uuni tännepäin. Mutta asiaan!

Käytän siis Kineticsin Epsilon-sarjan geelejä, joista yleensä itselleni ihan Sculptor gel pinkkiä, koska en jaksa taiteilla sen ranskalaisen valkoisen kärjen kanssa. Mallilleni kyllä tein ranskikset. Ennen kuin tuota geeliä laitetaan kynnelle, laitetaan näitä kahta seuraavaa.

En nyt ala eirittelemään, miksi näitä aineita kynnelle laitetaan, koska voitte sitä erikseen kysyä ja varmasti muut geelikynsien tekijät voivat arvata niiden tarkoitukset.

Tätä geeliä siis käytetään niin pohja- kuin muotoilugeelinäkin. Ilmeisesti joissain merkeissä nuo kaksi geeliä voivat olla eri purkeissa? En tiedä, mutta Kineticsillä tämä hoitaa hyvin hommansa. Mä siis yleensä käytän vain tätä pohjana ja vähän muotoa myös.
Viimeisenä laitetaan tämä E-Super Sealer, joka tuo kynnelle uskomattoman kiillon :)
Tässä nuo neljä värillistä viilaa tuli siis paketin mukana ja ne ovat kovuudeltaan/karheudeltaan erilaisia. Pehmein on tuo pingviini oikealla ja karhein piraija toinen vasemmalta. Tuo vasemman puoleisin on oma viilani, jolla yleensä viilaan muotoa sitten geelin kovettumisen jälkeen :)

Nyt rupeen lakkailemaan kynsiäni kisaa varten :D Saa nähdä, mitä siitäkin tulee ja montako kertaa niitä kisakynsiä pitää sitten harjoitella. Luen vielä ne säännöt läpi, että saanko ne teille näyttää ennen kisan alkua, vasta sitten kun kisa on päällä vaiko koko kisan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!