lauantai 25. helmikuuta 2012

Jaaha...Okay!

No niin, tarkkasilmäiset lukijani ovatkin ehkä huomanneet, että blogissa on nyt jotain erilaista! Konsultoin ulkomaalaisia ystäviäni, joita siis tunnen koulun kautta, ja kysyin, olisiko parempi pitää kaksikielistä blogia. Ajattelin, että jos heitä itseään kiinnostaa lueskella blogiani niin teen sen heille helpommaksi. Nyt siis suomenkielinen tekstitys on tarjolla mustalla ja englanninkielinen punaisella. Kertokaa sitten heti, jos tuo punainen häiritsee liikaa tai aiheuttaa päänsärkyä tai muuten vaan ärsyttää, niin siirryn johonkin muuhun korostusmuotoon. Ja tiedoksi kaikille englanninkielen taitoisille, etten tosiaan aio sanasta sanaan kääntää näitä suomenkielisiä juttujani, vaan tuoda ajatuksen esille.

Pistetäänpä heti kysely pystyyn!! Kumpi otsikko teidän mielestänne on parempi? Suomenkielinen vai englanninkielinen?

P.S. Avokkini keksi tuon englanninkielisen :)

OK! So some of my readers may have noticed something funny here in my blog. I asked from my foreign friends if they would want to read my blog. And if they do I would have to write it in English. Well, it's not hard because I've been an international tutor twice (and an international friend once) so maybe I can write something in English too :D The Finnish text is on black and this English one is on red so you can quickly spot which language is where. You must tell me if the red one gives you headaches or something like that because I can still change it. And notice all you that read and write and talk English I am not a English teacher so I might have funny sentences here and there or I might have written something incorrectly but I hope you can handle it and just look at the pictures!


SO! I want you to vote for my title! Which one is better: the Finnish one or the English one?


P.S. My fiancé came up with the English title ;)

1 kommentti:

  1. Mukava idea että laitat myös englanniksi! Ehkä mä sit luen noi englanninkieliset versiot ja samalla 'valmistaudun' englannin yo-kokeeseen;) Haha, kynnet kun vie aikaa lukemiselta..;)

    Jaa joo vaihdoin ulkoasua, se oli tilavampi, mutta olisin halunnut vaaleanpunaista ja sitä ei ollut tuossa mallissa tarjolla:( Ehkä siis lähiaikoina uusi ulkoasunvaihdos.. Kunhan jaksan etsiskellä pinkkiä;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!