lauantai 17. maaliskuuta 2012

ARVONTA

Heipparallaa ihanat lukijat! NYT SE ALKAA!

Eli Slugs and nails and kitty cat tails (SNKCT) –blogin ensimmäinen arvonta polkaisee käyntiin tänään, lauantaina 17.3.2012. Muistathan lukea säännöt alusta loppuun asti ja olla muutenkin linjoilla, jos tulee kenties jotain lisättävää matkan aikana. Sponsorina toimii rakas ystäväni, jonka sivuille pääset tästä. Hän lahjoittaa itse arvontapalkintoon sekä mainostuspalkintoon tuotesarjan Oriflamelta! Luvassa on kuitenkin myös muitakin palkintoja.
Ok, if you are from abroad or just living there for a while, please send me a message (pinjeta@gmail.com) if you want to take part to this giveaway and if you are prepared to pay the postage. I won’t write all this in English because I think I don’t have any English readers.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Postitan arvontapalkinnon vain Suomeen, paitsi jos osallistuja ilmoittaa etukäteen asuvansa ulkomailla ja haluavansa maksaa postimaksut. Arvonnassa on kaksi kategoriaa: varsinainen arvonta ja mainostajavoittaja. Varsinaisen arvontapalkinnon voittaa se, joka random.org sattuu valitsemaan. Mainostajavoittaja on se, jonka blogin kautta tulee eniten uusia lukijoita. On siis siksi hyvin tärkeää, että uudet lukijat mainitsevat, kenen blogin kautta ovat tänne tulleet! Muistakaapa siis ahkerasti mainostaa arvontaa! Mutta älkää lähtekö kommentoimaan muiden blogien sivuille/kommenttiboxeihin. Pitäkää hyvä fiilis niin tämän arvonnan suhteen kuin muidenkin blogien kilpailujen/arvontojen suhteen!

Jotta voit osallistua arvontaan, sinun on oltava julkinen lukija Google-käyttäjäraadin kautta. Muistakaa myös, että teidän on mainittava, oletteko uusia vai vanhoja lukijoita. En hyväksy yhtäkään arpaa, jossa tätä toivetta ei ole huomioitu. Jos unohdat mainita jonkun arvan tai kommenttisi ei muuten miellytä, ole hyvä ja poista se ennen uuden/korjaavan kommentin kirjoittamista.

Kommentoimalla tämän postauksen alle osallistut arvontaan! Muistathan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyden!
Näistä saat arpoja:
1 Jos olet vanha lukija eli liittynyt ennen lauantaita 17.3.2012, muista mainita se.
2. Jos olet uusi lukija, mainitse myös, minkä blogin kautta olet tänne tullut. Kuten ylempänä mainitsin, mainostajavoittajalle eli eniten uusia lukijoita tuoneelle blogille on luvassa Oriflamen tuotepaketti! Jos olet uusi lukija etkä mainitse sinua tänne tuoneen blogin nimeä, arpasi hylätään.
3. Jos olet "eksynyt" tänne Blogilistan/Bloglovinin/Facebookin kautta, mainitse siitä.
Lisäarvat tulevat seuraavista:
4. Jotta voit kilpailla mainostajavoittaja-palkinnosta, voit mainostaa arvontaani blogissasi joko postauksen muodossa tai sivupalkissa. Jos näin teet, liitä viestiisi linkki.
5. Kirjoita postausehdotuksia, mielipiteitä blogin ulkoasusta, kirjoitustyylistäni tai ihan mistä vain! Tässä alaraja on 4 virkettä (virke alkaa isolla kirjaimella ja loppuu pisteeseen), jotta oikeasti saan fiksuja ehdotuksia tai järkevää kritiikkiä. Pidempiäkin saa kirjoittaa, mutta älkää edes yrittäkö tätä tyyliä: ”Voi kauheeta, kun täytyy niin paljon kirjoittaa. Eihän tästä keksi mitään sanottavaa. No, kokeillaan. Ihan kiva ulkoasu. Ihan kivat postaukset. Tykkään väreistä. Arvonta on kiva.” (7 virkettä) Ei mee läpi. Pointtina siis se, että haluan muokata blogistani lukijoiden silmää miellyttävän kokonaisuuden.

Jos blogiini on tullut vähintään 45 lukijaa Google-käyttäjäraatiin julkiseksi lukijaksi 31.3.2012 klo 22 mennessä, arvontapalkinnot suurenevat entisestään! Lisäyksenä siis tulee esim. kynsilakkoja. Mikäli lukijakunta on 60 julkista lukijaa Google-käyttäjäraadissa 23.4.2012 klo 18 mennessä, arvontavoiton lisäksi tulee ylläripalkinto Hyvän mielen viikon kunniaksi! Tämän palkinnon arvo on 20 euroa!

Ai niin, ehkäpä teitä kiinnostaa se, mistä tässä kisaillaan? Olen tehnyt pikku tilauksen Sanna Taralle ja tosiaan Oriflamelta on tulossa kolmen tarvikkeen setti, joka sisältää käsirasvan, palasaippuan ja suihkugeelin Floral Collectionista. Julkistan kuvan arvontavoitoista, kunhan vaan saan ne tänne kotiin!

ARVONTA ALKAA 17.3.2012! VÄLIETAPPINA OVAT ÄSKEN MAINITUT PÄIVÄMÄÄRÄT ELI 31.3.2012 JA 23.4.2012! ARVONTA PÄÄTTYY 30.4.2012 KELLO 18! VOITTAJAT JULKISTETAAN 1.5.2012!


EDIT 1. Kuvat arvontavoitoista
Tässä on mainostajavoittaja-palkinnot eli Floral Collectionin käsirasva, suihkusaippua ja normaali saippua. Tuoksuvat muuten ihanan kevyesti raikkaille kukkasille kuitenkaan olematta liian ärjyjä!


Arvonnan voittajan palkinto etapilla yksi. Floral Collection -tuotesarja kuten mainostaja-voittajallekin, yksi Flormarin kynsilakka, kultaisia blingbling hileitä ja kolme kynsitarra-arkkia.


Voittajan palkinto etapilla kaksi eli jos 1.4.2012 lukijoita on 45 kpl. Kaksi tarra-arkkia tullut lisää.


Ja viimeisen etapin palkinto eli 23.4.2012. Arvontavoittajan palkinto kasvaa hopeisilla tähtistrasseilla ja toisella Flormarin kynsilakalla. Plus tietty jos se 60 lukijan Google-käyttäjäraati toteutuu, luvassa on myös yllätypalkinto, joka arvotaan kaikkien osallistujien kesken!

EDIT 1. 28.4.2012

45 kommenttia:

  1. Osallistun! (: Olen vanha lukija ja meilini on ine_91@msn.com

    VastaaPoista
  2. Mukana ! :)
    Vanha lukija, nimellä ooka.

    memories@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Olen vanha blogisi lukija. :)
    annika@esajokinen.net

    VastaaPoista
  4. Vanha lukija nimellä Kynsille
    minttu_12_93@hotmail.com

    Mainostin ja tulen mainostamaan!:) Eli yritän myös toista palkintoa;)
    http://kynsille.wordpress.com/2012/03/18/osallistu-arvontaan-snkct-blogissa/

    Mä todella tykkään tavastasi bloggailla, mutta välillä häiritsee kirjoitusten fontti, siis oikeastaan noi englanninkieliset ilmaisut mitkä on punaisella. Punanen iskee silmiin niin ärhäkästi, mutta sekään asia ei niin ylitsepääsemätön mulle ole.;D
    Ja kuten joskus blogissani kävit ulkoasuasiasta juttelemassa, niin tosiaan sun ulkoasu on räväkkä, ja käy hyvin tyyliisi muutenkin. Ainakin tulee tunne että olet jotenkin räväkkä persoona ehkä?:D
    Eipä tästä voi olla pitämättä, täällä tullaan käymään jatkossakin! Tykkäilen myös siitä että otat haasteet avoimesti vastaan, kerrot shoppailuistasi ym. Itsekin olen niin friikki ostelemaan kaikkea kynsiin liittyvää joten ihanaa etten ole ainut!
    Oletko muuten itse tehnyt mulle ehdottamaa 'sattumanvaraisesti 3kynsilakkaa' tsydeemiä? Haastan sut postailemaan semmosesta jos et ole tehnyt;) Ps. mäkää ennoo vielä tehnyt sitä:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihanan pitkä kommentti <3 Otan oman haasteeni vastaan ja kynsilakat on valinnut avokkini! Stay tuned ;)

      Poista
  5. Uusi lukija nimimerkillä tzup, ja tänne eksyin bloglovinin kautta
    tzupnails@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Osallistun! Olen vanha lukija nimellä -Caramel- . Arvonta mainostus löytyy blogistani http://fromcaramelshands.blogspot.com/2012/03/arvonta-mainosta.html

    caramel-1985@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Olen uusi lukija :) ja tänne päädyin kynsille-blogin kautta. suffeli92@windowslive.com

    VastaaPoista
  8. Osallistun vanhana lukijana nimellä piukup. Mainostin blogissani http://kynnellekykenevat.blogspot.com/2012/03/arvontaa-mainostaa-han.html
    Eli yritän siis mainostaja voittaja palkintoa myös. piukup@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Osallistun uutena lukijana. Luen nimimerkillä lentoemo ja tulin tänne From Caramel Hands -blogin linkistä.
    flight(at)luukku.com

    VastaaPoista
  10. Osallistun myöskin arvontaan, olen vanha lukijasi ja luen siis nimellä Mirja.
    Mainostan arvontaasi blogini sivupalkissa kohdassa arvonnat, mainos löytyy tästä osoitteesta http://lepikossakuhisee.blogspot.com/
    Kommentoin blogiasi nyts itten lyhyesti. Pidän siitä että kirjoitat kahdella kielellä ja se että olet tehnyt sen kahdella värillä on vielä parempi. Kumpa itsekkin uskaltaisin kokeilla moista :) Esittelet mielestäni hyvin lakat joita olet käyttänyt, väri ja nimi tulevat hyvin selville. Tausta ja ulkoasu mielyttävät silmääni eritoten, mutta se saattaa johtua siitä että tykkään oranssista :)Jos jotain voisin toivoa niin lisää juttua kissastasi. Onhan itsellänikin kissa ja siksi myös kissat kiinnostaa. Minusta toi sivupalkissa oleva "mistä sä tuut?" kohta on mainio :) Voisin itsekkin sellaisen tahtoa. Kerrotkos miten se onnistuu?
    Niin joo ja mun sähkäri on mirjalepisto@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Osallistun myös arvontaan, uuden lukijan yhdellä arvalla. Luen nimellä ensu.
    Tulin kynsille.wordpress.com -blogin linkityksen kautta.
    Muuten, minäkin tykkään siitä, että kirjoitat kahdella kielellä, ja että kielet on tosi selkeästi erotettu toisistaan.
    enni piste ahlfors at elisanet piste fi

    VastaaPoista
  12. olen uusi lukija nimellä jjohanna ja @postini on: johku_95@hotmail.com

    eksyin tänne http://kynnellekykenevat.blogspot.com/ blogin kautta :)

    Tosiaan kun olen uusi lukija niin en tiedä, mitä olet aikaisemmin tehnyt joten en tästä syystä nyt mitään palautetta jätä, mutta jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
  13. Osallistun! Olen uusi lukija, ja löysin tänne lepikossakuhisee.blogspot.com - blogin kautta. s-posti: kanerva_89@hotmail.com

    Mun mielestä on kiva, että blogissa on tekstiä myös englanniksi. Tosin punaiset tekstinpätkät olisivat kyllä miellyttävämmät mustana. Blogin ulkoasu on tosi kiva, eikä yhtään sekava vaikka kiemuroita löytyykin. :) Postauksien pituudet on just sopivia ja ne jaksaa lukea ajatuksella. Lisää selkeyttä toisi se, jos kaikki kuvat olisivat yhtä leveitä.

    VastaaPoista
  14. Olen uusi lukija, joten yhdellä arvalla mukaan. Kaksikielisyys on tosi hienoa, tällaiselle kielifanille kelpaisi vaikka viisikielisestikin. Tulin tänne ihan googlaamisen kautta, kun etsiskelin muuta tietoa.

    minni42@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marja-Liisa, sinun täytyy olla julkinen lukija Google-käyttäjäraadin kautta, jotta voin hyväksyä osallistumisesi. Tällä hetkellä en ainakaan näe sinua siellä.

      Poista
  15. Uutena lukijana ehdottomasti mukana! (: Tieni tänne löysin Mirjan (http://lepikossakuhisee.blogspot.com/) kautta. (:

    beautiful.darkness@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Uusi lukija nimimerkillä Helmi. Tulin tänne blogin "Kaikki kynnelle kykevät" kautta.

    eli 1 arpa :)

    VastaaPoista
  17. Vanha lukija nimellä Hannele.

    Mainostin arvontaasi: http://kunsii.blogspot.com/2012/03/arvontaa-pukkaa-jalleen.html

    Sulla on kiva kirjoitustyyli ja tykkään postaustahdista. Blogin ulkoasu on mielestäni tällä hetkellä hieman sekava. Tähän vaikuuttaa kolme asiaa: Englanninkielinen teksti, tausta ja yläreunassa oleva teksti. Englanninkielisen tekstin väriä voisi miettiä (joku muu kuin punainen tai musta esim. tummanharmaa?). Asettelu on nyt parempi (alareunassa) kuin aikaisemmin (vuorotellen). Muuten kyllä kaksikielisyys on hyvä juttu :) Tausta on varmaan bloggerin oma (?), mutta siinä on vaan se "ongelma", että kun sitä katsoo full-HD-näytöllä, reunoissa tausta kertaantuu. Värit on kivat ja kuvio hauska. Blogin alussa oleva teksti (otsikon ja välilehtien välissä) sekoittuu taustaan. Sen voisi esim. siirtää sivupalkkiin tai pienentää riviväliä ja suurentaa pääotsikkoa. Mist sää tuut -widget on kiva. Tosin nyt kun se näyttää kännykältä, mulla ei näy siinä yhtään mitään :/ Mistä sellaisen (vanha malli) saa, mäki haluunnn!! :)

    kunsiih at gmail.com

    VastaaPoista
  18. Olen uusi lukija, nimellä Jenni.
    Löysin tieni tänne Künsii-blogin kautta.

    Silmiin pisti heti tuo kiva teksti ylhäällä; "Hei, Sinä siellä! Juuri Sinä! Tervetuloa blogiini! Toivottavasti pidät siitä. Jos haluat kommentoida tekstejäni, vastaan kommenttiisi ja arvostan ajatuksiasi! Voit myös jättää mielipiteesi postauksen lopussa olevaan ruudukkoon!"
    Piristi mieltä kivasti, kun ei tommoisia tervetuloa-juttuja näe muissa blogeissa :D
    Sekä sulla on pirteä ja värikäs ulkoasu!

    Mainostan tätä kisaa omassa blogissani; http://itseetsimss.blogspot.com/2012/03/arvonnan-mainostusta.html

    S.postiosoite: nailsandlife@hotmail.com

    3 arpaa?, vai mitensemeni? :)

    VastaaPoista
  19. x Olen uusi lukija nimimerkillä Mella.
    x Tulin tänne (http://kunsii.blogspot.com/2012/03/arvontaa-pukkaa-jalleen.html) -blogin kautta.
    x Graafisena suunnittelijana voin sanoa seuraavanlaista, että kuvasi ovat tarkkoja, mutta voisivatko ne olla _erittäin suuria_? Sinulla on kuitenkin blogipalstaa niin paljon! Ulkoasua piristäisi varmasti myös se jos yläpalkissa olisi itse tekemäsi banneri, joka kertoo heti mitä blogissa on kyse! Pidän tästä taustasta, se on oranssi, rento ja pirteä! Ja ps. Olen todella kateellinen sinulle yhteistyökumppanistasi! Jospa minäkin vielä jonain päivänä saisin Mimaxin logon sivulleni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (unohdin mainita)
      x sähköpostiosoitteeni on: piiloblondi@gmail.com

      Poista
  20. Olen uusi lukia , nimellä Laululintu, ja säpö on : ahdistuskohtaus-laululintu@luukku.com
    löysin tänne googlen kautta kun etsin kynsiaiheisia blogeja.

    Lisäarpa: Eli, tykkään tosi paljon tästä blogin ulkonäöstä (oranssi on lempivärini :D ) ja mielestäni ylös kävisi joku kuva otsikon taakse .. Kahdella kielellä kirjoittaminen häiritsee miun mielestä tekstin lukemista, mutta se on kyl hyvä asia, et on myös englanniks tekstit, ehkä myös tuo tekstin punanen väri vaikuttaa siihe, ei varmaankaa häiritsisi yhtäpaljoa jos se ois vaikka vihreellä.. Sitten se ärsytti suunnattomasti, kun painaa tuolta nappia " vanhempi viesti" et lukis vanhempia tekstejä, niin tulee ponnahdus ikkunana joka kerta jo ***** mainos sivu, en tiedä mist se johtuu ja onko muilla näin lukiessa sun blogia, mut itteeni rupes kyrsii. Mut muuten kaiken kaikkiaan mukava blogi , ja Iggy on ihan mielettömän suloisen näköinen otus, itsekkin ottaisin seuraavan eläimen mielelläni löytöeläin paikasta! eli 2 arpaa?

    Ja oon lukenu aiemminki siun blogia, mutta en varmaankaa julkisena lukijana?

    VastaaPoista
  21. Olen uusi lukia, nimellä Essi. Sposti on essi.daniela@live.com
    Löysin tänne Kaikki KYNNELLE kykenevät-blogin kautta. Tässä siihen blogiin vielä linkki: http://kynnellekykenevat.blogspot.com/

    Eli 1 arpa,kiitos :)

    VastaaPoista
  22. Olen vanha lukija nimimerkillä Jonski. s-postini on jonski82@gmail.com Ihanaa kun järjestät tällaisen arvonnan. :)

    VastaaPoista
  23. 2 arpaa? Olen uusi lukija nimellä Esperanza ja sähköpostilla stand.asd@hotmail.com :) Tätä kautta löysin; http://kynsille.wordpress.com/2012/03/18/osallistu-arvontaan-snkct-blogissa/

    Jaja..niin! Ne virkkeet.

    Pidän blogisi ulkoasun sopivan haaleista väreistä. Blogitekstit kohta saisi olla leveämpi, tausta vie liikaa tilaa. Ylätunniste/banneri on ehkä vähän liian sekava. Kirjoitustapasi on hyvä. On hyvä että kirjoitat 2 eri kielellä. Fontti on mielestäni hyvin selkeä ja sopivan kokoinen, ja erottuu hyvin.

    VastaaPoista
  24. Luen nimellä tiinatsi (:

    tiinatsi@hotmail.com
    Eli yksi arpa

    VastaaPoista
  25. Olen uusi lukija nimellä koukussakynsiin ja säpo on koukussakynsiin@gmail.com. Tänne pääsin Kaikki KYNNELLE kykenevät- blogin kautta. Ja sit ne virkeet:)

    Tykkään blogistasi, mutta ulkoasu on hieman (mutta vain hieman) epäselkeä. Tykkään kirjoitustavastasi ja siitä että kirjoitat myös enkuksi. Voisit tehdä vaikka jonkun tutoriaalin jostain kynsien laitosta. Ja olisi myös mukavaa jos tekisit postauksen omien kynsiesi hoidosta.

    Elikkä siis 2 arpaa?

    VastaaPoista
  26. Olen uusi lukija ja löysin tänne oman "lakka"tuoreen blogin kautta, luen nimellä Amalia.

    Itseäni kiinnostaa koristelakkaukset.

    amalian.mail at gmeil.com

    VastaaPoista
  27. Edellinen viesti lähti vikkelää ja äkkiä :) Tais tulla virhe sp.osoitteeseen. Se on siis amalian.mail at gmail.com

    VastaaPoista
  28. Olen uusi lukija nimellä emilia, tulin blogiin blogilistan kautta! s-posti emilia989@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Olen uusi lukija nimellä Enni G ja löysin blogisi blogilistalta. enni.granstrom@gmail.com

    Sitten vähän kritiikkiä toisen arvan edestä kun kerran pyysit:

    Pidän siitä, että olet kirjoittanut jutut rehellisesti ja tarkkaan, kaunistelematta. Tosin joissain kohdissa kieli on savolaiselle liikaa (jutui lukeva yms. käy minun silmään tosi ärsyttävästi). Fontti on myös hieman vaikeasti luettava. Plussaa on myös raportoidut epäonnistumiset, joista on varmasti muille apua kun tietää mikä meni vikaan. Aina kun ei voi onnistua. Sitten silmääni pisti miten moni kaunis lakkaus näytti huonolta hajonneiden geelien päällä... Sääli, että koko lakkaus menettää hohtonsa,jos pohja on huono. Kiinnittäisin siis huomiota, että pohja on aina kunnossa, ennen kuin lakkaa päälle mitään.

    VastaaPoista
  30. Uusi lukija nimellä Anna, pääsin tänne Kynsille-blogin kautta.

    Sitten plussat ja miinukset, lisäarvan toivossa ;) Plussaa on blogin värikäs tausta! Itsellä kävi heti ekana sivulle tullessa silmään se, kun sivulta puuttuu header. Värkkää nyt ihmeessä joku kiva kuva ja liitä blogiin, se antaisi uutta särmää ja pomppaisi silmille tosi positiivisesti! Itse en oikein välitä tuosta murre-jutusta, ehkä se on sun juttu ja ei siinä mitään. Plussaa on ehottomasti myös enkkuilu! :)

    anna . paakkonen ( a ) gmail . com

    VastaaPoista
  31. Uusi lukija olen nimellä Kajsa ja tänne löysin Welcome To My Nails-blogiin jättämäsi kommentin kautta. Eli en varsinaisesti minkään mainoksen avulla.

    Vähän häiritsee blogissasi tämä ulkoasu. Ei jotenkin ollenkaan minun mieleen. Ensimmäinen mieleen tuleva adjektiivi olisi sekava. Häiritsee, kun tuota tavaraa on molemmilla sivuilla ja otsikkokuvan tilalla on hirmusti tekstiä. Tekstissä häiritsee sensuroidut kirosanat, capsilla kirjoitetut kohdat + huutomerkit. Ei tee mieli lukea.

    No jotta ei menisi tämä palaute ihan vain negatiiviseksi, kerron mielipiteitäni blogin plussapuolista. Kivaa on lukea kynsijuttujen välissä muustakin elämästä ja kyllä ne vain kynsistä kiinnostuneet varmasti löytävät haluamansa sieltä postauksesta. Ja nuo välilehdet, joissa kerrot itsestäsi ja harrastuksistasi ym. on mukava lisä ! Plussaa on kun kerrot tarkasti käyttämistäsi lakoista ja kuvat on selkeitä.

    kaisamaria[at]live.fi

    VastaaPoista
  32. Vanha lukijasi osallistuu arvontaan, luen nimellä Sissi ja s-postini on teag(a)iki.fi
    En enää muista mitä kautta tänne aikanaan löysin.

    Itseäni häiritsee blogin kaksikielisyys. En tiedä, onko sulla paljon vieraskielisiä lukijoita, jos on niin ehkä olisi parempi vaihtaa kokonaan englantiin? mutta muuten pidän sitä aika tarpeettomana koska se sekoittaa ulkoasua entisestään. Ulkoasun värimaailma ja graafinen ilme on kaunis mutta asettelu tekee tästä aika hankalasti hahmotettavan. Tässä kannettavan näytöllä muuten joutuu skrollaamaan myös sivusuunnassa koska kaikki sisältö ei mahdu kerralla ruudulle.

    Tykkään noista murteella kirjoitetuista otsikoista, tuovat persoonallista leimaa blogiisi. Huutomerkkejä tekstissä voisi ehkä vähentää vaikka nekin varmaan ovat osa persoonaasi mutta häiritsevät silti hiukan tällaista random-lukijaa:)

    Välilehtien käyttö on hyvä juttu, niitä voisi olla vaikka enemmänkin jos sisältöä saisi sivupalkeista sinne?

    Aiheet ja postaukset sekä tahti on ihan ok, jatka vaan samaan malliin:)

    Toivottavasti tästä nyt ei tullut pelkästään vali-valia, se ei ollut tarkoitus mutta annan mielelläni kritiikkiä jos sitä pyydetään. Mun blogista ei kylläkään kannata ottaa mallia:D mutta työn ja opiskelun kautta nämä asiat on lähellä sydäntäni.

    Aijoo, sanavahvistus olisi kiva saada pois niin kommentointi olisi helpompaa.

    VastaaPoista
  33. oijoi! ♥
    Löysin tänne facebookin kautta, mutta liityn lukijaksi:)

    Jotenkin tää ulkoasu on sekava, mutta tietenkin mielipideasia. Joku banneri olisi kiva, jos et ite tykkää tehdä niin voithan laittaa kisan pystyyn missä sulle saa tehdä ja lähettää, ja sitten valitset lempparisi:p

    Kauniita, yksinkertaisia lakkauksia, ja kiva kun kirjoittelet vähän muustakin elämästäsi:) tykkään kun kerrot myös mokista, taisiis mikä meni pieleen tietyissä lakkauksissa. Persoonallisuutta tuo myös tuo murre! :)

    VastaaPoista
  34. Olen uusi lukijasi nimellä ElluStiina ja eksyin tänne siis facebookin kynsikoriste-sivujen kautta. Sähköposti osoitteeni on elina.ritokoski@gmail.com.

    Ja mitäs sitä ulkonäöstä. Noh, tämä kaksi värinen sivu on kiva, mutta tuo vaaleanpunainen on kovin laimea ja yläotsikko voisi tulla enemmän esille. Siinä voisi taustalla olla esim. joku kuva ym. minkä päälle kirjoitat otsikon. Silloin se vähän niinko hyppäis enemmän esille. Oranssi väri on kiva. Mulla ei ole mitään vastaan että kirjoitat kahdella kielellä. Se miellyttää varmasti paljon ihmisiä ketkä haluavat lukea blogiasi, mutta eivät esim. osaa suomea niin hyvin. Kielesi on mukavaa. Tykkään sun rennosta tavasta kirjottaa, minkä huomasin heti, vaikka lukaisin tätä läpi n. 5 minuuttia ennen kuin osallistuin tähän arvontaan. Aina ei tarvitse olla kaiken niin vakavaa eikös? :D

    VastaaPoista
  35. Luen nimellä Taru ja taisin liittyä lukijaksi vasta arvonnan jälkeen. :)
    Ihan oman blogin kautta tulin tänne kun olet lukijani. (:

    Blogista sen verran, että ulkoasu on selkeä, kirjoitat sellaisella tavalla mitä on kiva lukea. :) Tosiaan otsikko voisi erottua paremmin, mutta kyllä mä ainakin tajuan tuon noinkin. :) Kirjoitat suhkot usein, mikä on kiva juttu. Sulla on kynnet viilattu silleen stilettimäisesti (onko toi ees sana? :D ) ja se on kiva, koska niitä ei monissa blogeissa näe ja on kiva nähdä jotain erilaista. :)

    s-posti: taruu94@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Osallistumpa uutena lukijana nimimerkillä AN! :) Löysin blogiisi tuolta mun oman blogin kautta. Sähköposti on addictive-nails@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Olen uusi lukija nimellä annuli ja löysin blogisi kynsille-blogin kautta.
    Sähköpostini on: annu.hilla@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Uusi lukija nimim. ansu. Löysin arvontaan kaikki kynnelle kykenevät blogin kautta. :) Sähkoposti anniina_pajunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Olen uusi lukija Marja.
    Liityin tänne http://lepikossakuhisee.blogspot.com/ kautta.
    marja.ainasoja@luukku.com

    Kaipaisin blogiisi kontrasteja. Kaikki on jotenkin tasaisen hempeää väritykseltään.

    Mainostan http://lakkaaddikti.blogspot.com/2012/04/arvonta.html

    VastaaPoista
  40. Osallistun uutena lukijana ja minulla on myös arvonta tuolla facebookissa :) marjon vintagekorut-sivustolla .
    -Minua ei sinällään häiritse tässä sivustossa mikään rakenteessa, tausta voisi olla hieman räväkämpi, vaikka joku kynsiin liittyva tms.
    Oman blogini osoite on : http://marjonsivuilut.blogspot.com/
    ja sähköpostiosoitteeni on : marjonvintagekorut(a)luukku.com

    VastaaPoista
  41. Olne uusi lukijasi. http://marjonsivuilut.blogspot.com/ blogini on siis marjon vintagekorut ja tervetuloa myös omaan arvontaani samannimiselle facebook sivulleni :)
    - Blogisi rakenne on mielestäni ihan hyvä, tausta voisi olla kyllä räväkämpi tai harrastuksesi mukainen.. jotain kynsijuttuja tai lakkakuvia jne.

    VastaaPoista
  42. Olen uusi lukija nimimerkillä Yue. Löysin tänne blogista kisskisskiisseli.blogspot.com .
    Sähköpostini: hanna-soini(ät)hotmail.com

    Palautetta: Hmm, no mulla ei nyt mitään kovin maailmaa mullistavaa palautetta ole antaa, mutta jotain pikkujuttuja ehkä. Ois musta kivempi, jos kommenttilomake aukeaisi vaikka ponnahdusikkunaan. Esim. nyt kun kommentteja on paljon ja välillä tarttee palata lukemaan arvonnan ohjeita uudestaan, niin pitää rullata sivua ees taas. Joissakin postauksissa mua vähän häiritsee, kun joku pätkä on kirjoitettu liioitellun isolla, mutta ei se nyt ole niin vakavaa. Joissakin postauksissa on musta myös vähän turhan paljon kuvia samoista kynsistä. Mut siis kaikenkaikkiaan blogi on oikein selvä ja hyvä. Kuvissa on se hyvä puoli kun ne näkyvät selatessa aika pieninä, joten postauksia on kevyt selailla. Tykkäsin muuten siitä vanhasta ulkoasusta enemmän. Ei tässä uudessa mitään vikaa ole, mutta vanhassa oli musta kivemmat värit.

    Kahdella arvalla oisin siis mukana, vai?. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!