perjantai 30. maaliskuuta 2012

ChinaGlaze: Sunshine Pop

Heippa hei te ihanaiset! Laitoin kyselyn tuohon sivupalkkiin, että kiinnostaako teitä muukin höpötys kuin nämä kynsijutut? Olen ensi alkuun ajatellut pitää tämän puhtaasti kynsiblogina, paitsi silloin, kun mukaan eksyy kissan kuvia :D Mutta vastailkaa tuohon kyselyyn, sen pitäisi olla avoinna ensi viikolle asti :)

Ostin Vapeurs d'acétone! -blogin kirjoittaja Riikalta ChinaGlazen pirtsakan keltaisen Sunshine Popin. Sain odotella kirjettä aika kauan, mutta sitten tulikin postista ilmoitus, että sen saa hakea. Postipoika (tai tyttö) oli soittanut meidän ovikelloa niin hiljaa, ettei avokki kuullut, joten luukusta tipahti vain noutolappunen. Siinäkin oli päivämäärien kanssa sekoiltu ihan urakalla, joten varauduin jo käskevällä äänensävyllä, kun lähdin kohti Postia - joka siis EI sijaitse niin lähellä kuin sen kuuluisi (oliko tähän peräti joku lakipykälä vai onko se vaan "suositus" aka jota Turussa ei tartte noudattaa?). Autolla sinne oli pakko huristella, jotta sain omani kotiin! Innoissani rupesin miltei heti sitten lakkailemaan!


Siis ihan kivahan tuo keltainen on. Oikeastaan se on ihan kunnon keltainen, ei mitenkään sen ihmeellisempi.

Mutta kattokaa noita ilmakuplia. Ja niiden ilmakuplien määrää. MURRR!!


Peukut on pahimpia!!


Voihan raivoraivoraivoraivo!! Siis kaikella kunnioituksella, mulla on nyt 4 ChinaGlazen lakkaa enkä aio ostaa enää yhtäkään ennen kuin joku todistaa mulle livenä, ettei niistä tule ilmakuplia ja että ne edes joskus kuivuis!! Tottakai muissakin lakoissa voi olla ongelmana ilmakuplat, mut voi moro... Nämä kyllä lähtee tänä iltana ja lakkaan tutulla ja turvallisella IsaDoralla! Kyllä, ChinaGlazella on ihan mielettömiä värejä lakoissaan, mutta pelkän värin tai omistuksen tunteen takia en aio käyttää enää koskaan kymmentä euroa ChinaGlazeen.

Kattokaa, mitä odotti jääkaapissa, kun tulin harjoittelusta kotiin! Kindereitääää! Kuka arvaa montako kappaletta? ;)

Tämmönen suklaamunu on aika hyvä kuvausrekvisiitta :D

Olen muuten ollut tosi laiska nykyään. Harvoin jaksan lukea blogitekstejä muiden blogeista. Katson yleensä kuvat ja jos niissä on jotain kiinnostavaa/erikoista niin sitten luen lähimmän tekstin, joka saattaisi kertoa lisää tästä aiheesta. Mutta yritän nyt parantaa tapani ja alkaa lukea blogitekstit alusta loppuun ja yritänpä vielä kommentoidakin! Varsinkin, jos tulee jotain mieleen...

Olen muuten arvontapostauksen yhteydessä saanut paljon kritiikkiä tuota englanninkielistä tekstiä kohtaan. Ajattelin, että kun kukaan sitä ei varmaan edes lue, niin tämä postaus saa olla viimeinen, johon englanniksi kirjoitan. Aloitan uudelleen englanninkielisen tekstityksen, jos joku sitä erikseen toivoo, mutta siihen asti: antaa olla :D :D :D

Muistattehan osallistua arvontaani, mainostaa sitä ja vinkkailla kavereillekin! Enää kaksi julkista lukijaa Google-käyttäjäraatiin niin palkinto kasvaa!

Ok, this shall be the last post in which I write in English. I don't know if there's someone who reads this English one SO THIS IS THE PLACE TO WRITE A COMMENT QUICKLY! I won't write in English anymore if no one reads it and/or makes some noise that I should continue writing in English. But if someone reads this I surely hope that you will send me a message by email: pinjeta@gmail.com OR comment here below.
But something about the ChinaGlaze? Well, I hate that nail polish product from now on and the cause you can see from the images: the air bubbles.

EDIT 1.
Tarkoitan siis tuossa kyselyssäni, että haluatteko kynsijuttujeni seassa lukea tällaista samaa höpönpöppöä kuin tänään elikäs esim. tuo Postitouhu. En alkaisi avautumaan erillisissä postauksissa omasta elämästäni vaan ehkä yhdellä tai kahdella kappaleella kertoisin, mitä kuuluu, kuka käskee.

7 kommenttia:

  1. Onko noissa ChinaGlazen lakoissa yleistäkin noi ilmakuplat? Itse en omista (vielä) yhtään kyseisen merkin lakkaa mut jos niissä tulee tosiaan noi ilmakuplat kylkiäisinä ni en taida hommatakkaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tietenkään voi muista sanoa kuin omista lakoistani ja kyllä, ainakin mulle tuli jokaisesta ilmakuplia, muutama tai enemmän kuten tässä keltaisessa :( Aion kyllä käyttää näitä, mutta vähemmälle jää ja liimailen sitten fimoja peitoksi :D

      Poista
  2. Sulla on ollut kyllä tosi huono tuuri noiden CG:N lakkojen kanssa... omissani en ole moista havainnut ja omistan niitä sentään 47kpl <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan olla, että lakkaajassa vika eikä suinkaan lakassa ;) Toisaalta nytkin kynsissä IsaDoraa eikä ilmakuplia missään (?)

      Poista
  3. Kyllä mä ainakin tykkään lukea sun elämästä näiden kynsijuttujen yhteydessä. Nyt on muuten monta lähipostia lopettanut olemassaolonsa. :( Täytyy sanoa että mulla kävi hyvä tuuri, mutta kahden ystäväni ja poikaystäväni lähin posti on nyt mun postini :D Ainiin, mulla on sulle tunnustus mun blogissa, käyhän kurkkimassa. :)

    VastaaPoista
  4. Mitä muita lakkoja sulla China Glazelta on? Mulla ei oo kyllä yksikään kys. merkin lakka kuplinut joten sulla on pitänyt olla kyllä huono tuuri noiden kanssa tai jotain. :/

    Ravistatko pulloja kovasti tai pistätkö paksuja kerroksia? Millaista päällyslakkaa tai aluslakkaa käytät? Aika moni asia voi vaikuttaa mutta en oo kyllä tuollaista kuplimista mikä tuossa sulla kuvassa on niin nähnyt missään millään merkillä, joten tosi huonolta vaikuttaa. :0 Ei kannata menettää toivoaan koko merkkiin, mulla on ChG:tä todella paljon, melkein sata pulloa enkä ole vastaavaan kertaakaan törmännyt joten ei se ainakaan yleistä pitäisi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt yhteensä 4 CG:n lakkaa, koska yhden annoin äidilleni. Voi olla, että teen jotain hutiloidusti tms. noiden lakkojen kanssa, koska missään muissa blogeissa ei kyllä ole kuplia näkynyt (ainakaan kuvissa ;)). Jospa mä muutan vähän toimintatapojani niin katsotaan, mitä lakka siitä tykkää.

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!