keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Uutta, uutta, enemmän uutta / New stuff yey!

Nyt saatte lukea kohtaamisestani SmartPost-pömpelin kanssa! Tilasin siis MiMaxilta uuden UV-uunin! Nyt mulla on ajastimella varustettu 2, 30 ja 3 minuutin uuni! Pitääkin ruveta harkitsemaan pistämään Huuto.nettiin tota mun vanhaa 4 minuutin uunia, josko joku sen haluais itselleen ostaa.

SmartPost-automaatti oli uskomattoman helppo ja MiMaxin toimitus uskomattoman nopea! MiMaxilta tuli maanantaina iltapäivällä ilmoitus, että paketti on lähtenyt matkaan. Olin ihan varma, että se tulisi pömpeliin vasta tänään keskiviikkona ja pääsisin hakemaan sen vasta huomenna. Mutta ei! Pömpeli ilmoitti tekstiviestillä, että paketti noudettavissa jo eilen. Waaau! SmartPostia ei ollut vaikea käyttää, päinvastoin! Kosketusnäytöllinen näyttö oli selkeä ja isoilla näppäimillä varustettu. Toimi hyvin ja oikea paketti lähti mukaan!

MiMax oli laittanut mukaan jopa pienen yllärin: kynsitarroja! Jeee, kiiitooos! Mutta siis kröhöm, tällainen sieltä tulla tupsahti!


On muuten tosi kivaa, kun on tuo ajastus! Elämäni ja kynsihuoltoni helpottuu huomattavasti, kun ei koko ajan tarvitse katsoa kelloa tai ylipäätään varautua kännykän käyttöön toisella kädellä. Ja sitäpaitsi, enään ei tarvitse odottaa kuin kaksi minuuttia!!

Olenko näyttänyt teille sen vihreän CG Gaga for Green -lakkauksen, joka ei sitten loppujen lopuksi kynsillä ollutkaan kuin sen päivän? No, tässä se tulee nopsaan! Kynnellä siis Gaga for Green ja Afterglow!



Pakko oli ottaa oikein kaksin kappalein noita ruttukuvia :D Ruttuun menivät, vaikka yritin kaikin keinoin sitä välttää!
Seuraavaksi esittelyyn nykyinen lakkaukseni. Melkein mustalta näyttävä Goshin Deep Purple!


Eiks oo ihana!! <3 Ja tuo sitten ei ollut kysymys ;) Hei kertokaa joku ihanainen, että miks osa mun kuvista kääntyy tuollain sivuttain eikä ole tällai nätisti suorassa? Vrt. siis Gosh-lakkapullokuva ja kynsikuvat!? Koneella ne on ihan samalla lailla suorassa!

Tässä teille vielä kuvia kissasta, jota voisin oikeastaan silloin tällöin postauksissa vilautella. Lepikossa kuhisee -blogin Mirja kyseli lisäjuttuja kissasta, joten ainakin kuvia tulee tässä!
Tässä siis parvekkeemme ja tuo pieni reikä tuolla alhaalla on Iggyn metsästysaukko!

Sisälle, sisälle, autoja menee niin paljon, että korvia huumaa!

"Saitko lintuja?"
"Ööööö... En keskittynyt tarpeeksi..."

Että tällaista tänään! AI NIIN MELKEIN UNOHDIN (heh heh, mä testaan, että varmasti luette nämä postaukset loppuun asti!). Oriflame-edustajani ja sponsorini TPI-Service lupasi lähettää vielä yhden tuotelahjan arvontani molempiin osioihin! Pidetäänpä tämä lahja salaisuutena, kunnes sen saan käsiini ja kuviini, mutta sen voin paljastaa, että erittäin kiva ja hyödyllinen lahja on tulossa! Nyt vaan KLIKLIKLIK ARVONTAAN!! P.S. Sunnuntaihin on enää vain muutama päivä aikaa, joten alkakaapa mainostella tätä arvontaa ja blogiani, jotta saadaan voitot suuremmiksi!

Hi there! Here you saw my new gel nail oven which has 4 lamps so the time my fingers need to spend there is only 2 minutes from now on!! There also was my previous nail polishes (CG Gaga for Green + Afterglow) and the one I'm wearing now (Gosh: Deep Purple). Also my cat, Iggy, got in my way while taking pictures so he got a couple too! :D

3 kommenttia:

  1. Paljonkos haluaisit vanhasta uunista postikuluineen???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl varmaan postikuluineen ottaisin jotain 25€, en oo vielä ihan päättänyt. Ajattelin, että jotain 20-30€, koska olen sitä tosi vähän käyttänyt ja lamppu on käyttökelpoinen ainakin 10 kuukautta vielä siis jos tekee itselleen - tämän siis lupasi kynsikouluttaja :D

      Poista
  2. MOI TAAS! SORRY, MUT MÄ PÄÄDYIN SITTEN KUITENKIN OSTAMAAN IHAN UUDEN UUNIN KERA MUIDEN TARPEIDEN... KIITOS KUITENKIN VASTAUKSESTA :)!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!