lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kysely/äänestys

Heippa kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille :) Mulla on pian synttärit, samoin avokilla, joten olen kierrellyt ympäri Pinterestiä etsien kaikenlaisia ruokaohjeita. Suurimman huomion ovat tietenkin vieneet kakut ja muut leivonnaiset. Suuruudenhulluissani olen klikannut kaikkein ihanimmat ohjeet suosikkeihin, mutta mitäs sitten kävikään. No, suosikeistani löytyy miltei 20 eri ohjetta. Siksi haluankin pyytää teitä lukijoitani apuun!

Listaan tähän postaukseen ne kakut, jotka olen löytänyt ja numeroin ne. Linkin kautta voitte kurkata ohjeeseen/kuvaan. Oikealle palstalle laitan gallupin, johon voit antaa äänesi. Annan tarpeeksi vastausaikaa, jotta ehditte näkemään/lukemaan tämän postauksen ja äänestämään. Toivon todella, että kaikki mahdolliset lukijat, olette sitten julkisia lukijoita tai vaan ohimeneviä, laittaisitte mielipiteenne tuohon gallupiin. Onhan sentään kyse omista 23-vuotissynttäreistä ja avokin 25-vuotissynttäreistä :)

1. Peanut Butter Chocolate Dessert
2. Snickers Brownies
3. Chocolate Oreo Cream Cake
4. Summer Berry Trifle
5. Chocolate Malt Ice Cream Cake
6. Mississippi Mud Pie
7. Graham Cracker Eclair "Cake"
8. Vanilla Bean Cheesecake with Chocolate Crust and Salted Caramel
9. Peanut Butter Eclair Cake
10. Chocolate-Covered Oreo Cookie Cake
11. Chocolate Peanut Butter Cake
12. Lemon Pie Bars
13. Banana Pudding Poke Cake
14. Biscoff Cheesecake
15. Kahlua Cake
16. Chocolate Eclair Cake
17. Chocolate Mousse Cheesecake

Jaahas, tulipas suklaapainotteisesti! Mahtaako johtua siitä, että mun suklaahammasta kolottaa tänään tosi pahasti... Mutta, valitse suosikkisi ja äänestä! Kaksi eniten ääniä saanutta kakkua pääsevät testiini ja kerron sitten teille, että menikö homma putkeen vai ohi ;)

1 kommentti:

  1. Heitän sua haasteella:
    http://kunsii.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!