torstai 21. kesäkuuta 2012

Piti, mutta ei sittenkään

Jotain väriä piti kynsille saada. Huoltokin piti juhannuksena tehdä, mutta ajattelin vain täyttää kasvurajan, koska geeli alkaa taas pikkuhiljaa loppumaan. Seuraava geelipurkki tulee Virosta ja Mosaic-merkkisenä. Yhdessä pienessä Facebook-ryhmässä tuli juttua jäätelökynsistä. Ajattelin sellaiset tehdä, mutta surkeilla akryylimaalaustaidoillani niistä tuli niin hirveät, että jätän ne täksi illaksi kynsille ja huomenna saavat poistua. Siksipä näytän lakkauksen ilman sotkua :)
En tietenkään piilottele kolhua saanutta peukaloa.

Nämä kaksi kuvaa on otettu sisällä ikkunan vieressä.

Parvekkeella auringossa.


Facebookissa oli myös juttua siitä, että aion järjestää olohuoneeni uudestaan. Tässä pari kuvaa olohuoneemme ikkunanpuoleisesta seinustasta ennen muutosta:


Ja tällaiseksi se tuli:

Tässä seinän puoli ennen siivousvimmaani (eräs avokki auttoi siirtämisessä, eräs katti juoksi sängyn alle piiloon):

Ja seinän puoli jälkeen (hiii, kynsipöytäni!):

Täällä Turussa satoi ja ukkosti toissapäivänä (tiistaina). Aamupäivä satoi ja jyrisi, kun taas iltapäivällä sää oli tällainen:

Ei välttämättä tullut maailman parhainta ideaa siitä, mitä halusin teille näyttää. Käytössäni on siis ihan perus digikamera (vai onko se nyt pokkari vai mikälie), niin kuvien laatu ei välttämättä päätä huimaa. Onhan tämäkin hölmöä alkaa selittää kuvieni ideaa ;) Mutta kuitenkin: tummat pilvet siis seilailivat ympäriinsä, kun aurinko paistoi taloamme vastapäätä olevaa "vuorta" kohti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!