keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kymmenes teemapäivä: Inspiroidu blogista

Olemme tulleet Inspiroidu blogista -teemapäivien päätöspostaukseen. Wuhuu, tarkistin vielä, että kyllä, olen nyt siis inspiroitunut kymmenestä blogista. Eihän siinä sitten mennytkään kuin kaksi kesäkuukautta :D Toisaalta, enhän minä teille missään vaiheessa luvannutkaan, että postaisin näitä kynsiä joka päivä :) Tämän teemapostauksen jälkeen keskitynkin sitten värien mukaisiin teemalakkauksiin, joista ensimmäisen olenkin jo suorittanut eli vihreän.

Viimeiseksi inspiraatioblogiksi valikoitui aivan ihana Kaikki kynnelle kykenevät. Tämä taitaa olla yksi niistä ihan ensimmäisistä blogeista, joita aloin lukemaan tuossa viime joulukuussa. Piukup on blogannut nyt puoli vuotta ja siksipä hän päätti jakaa muutamia kynsikoristearkkeja ensimmäisille HEP-huutajille. Arvatkaapas kukas se oli kärppänä paikalla ;D
Ruudun takaa yritin lähettää Piukupille viboja, että hän laittaisi nämä pakettiini. Taisivat vibat mennä perille, koska nämähän olivat kuoressani! Eli siis nämähän ovat kuin feikkejä vesimarmorointeja water decalssin muodossa!

Toinen onni minua potkaisi, kun Piukup lisäsi mukaan nämä koko kynnen peittävät tarrat. Katsokaa kuinka kauniita! Ja niitähän piti heti päästä kokeilemaan, miten mahtavat näihin rakennekynsiin taipua. Siitähän se inspis sitten lähti ;)

Ei nyt mitenkään ihan huonot ekaksi kokeiluksi, eihän? :) Reunat oli ihan mielettömän vaikea saada tasaiseksi, mutta kaukaa katsottuna vallan hauskat :D En voinut peukusta ottaa kuvaa, koska siihen tuli joku aivan härö suonenveto, kun yritin sitä koukistaa.

No, olivatko teemapäiväni aivan surkeita vai mitä mieltä olette? :) Tässä vielä muutama off topic -kuva iltaanne piristämään :)
Täytyyhän meillä nyt kissa olla parvekkeella kurkkimassa! Olen ostanut tämän entisen työpaikkani parkkipaikalta, kun siinä viime syksynä oli joku myymässä tällaisia erilaisia eläimiä.

Uudet korvikseni! Eivätkö olekin ihanat?

Ja mikä parasta: sinäkin voit saada juuri samanlaiset korvikset! It's just another (nail)blogin alotoffun on alkanut kynsiensä lisäksi harrastaa korujen tekoa! Klikkaa itsesi myös hänen blogiinsa ja mene kurkkimaan kuinka ihania korviksia sieltä löytyykään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!