torstai 30. elokuuta 2012

CosMeryan tuotteet testissä

CosMerya on luonnonkosmetiikan verkkokauppa, josta löytyy paljon tuotteita joka lähtöön. Voit tykätä CosMeryasta myös Facebookissa ja saada uutisvirtaasi mainoksia uusista tuotteista, tarjouksista, kampanjoista ja arvonnoista. CosMeryalta löytyy muitakin tuotteita kuin pelkkää luonnonkosmetiikkaa :)

CosMerya sponsoroi Turun ja lähialueen kynsiharrastajen miittiä erilaisilla testerituotteilla. Omaan pakettiini eksyi peräti 5 erilaista testeriä, joista yhden käytin heti! CosMerya oli myös ainoa sponsori, joka lähetti järjestäjälle erikseen testerituotteita sekä antoi blogille käyttöön oman alennuskoodin: PINJE1512. Alennuskoodilla saa -15% tuotteiden hinnasta. Mikäli joku näistä seuraavista tuotteista kiinnostaa, suosittelen erittäin lämpimästi tilaamaan sen viimeistään huomenna perjantaina, koska alennuskoodi on vain huomiseen asti enää voimassa!
Cuccio Naturalén minirasvapurkki Butter Pomegranate & Fig oli yllättävä vastus aikaisemmille käsirasvoilleni. Ensin en meinannut saada testeriputelia edes auki :D Kun sain sen auki, en meinannut ensin saada rasvaa ulos, koska miniputeli oli erittäin jäykkä. Mutta, kun vihdoin onnistuin saamaan rasvaa käsilleni, olin myyty. Olin myydympi kuin koskaan aikaisemmin! Rasva ei jättänyt samaa tahmeaa, rasvaista tunnetta käsiin kuin esimerkiksi useat Oriflamen rasvat jättävät, jos niitä laittaa edes vahingossa liikaa. Butter imeytyy todella nopeasti myös kynsinauhoihin, joten käytin sitä ensisijassa niihin. Butter ei myöskään haissut voimakkaalle. Seuraavaksi suora lainaus CosMeryan Cuccio Naturalén sivulta:
Cuccio Naturalé tuotteet ovat käytössä lukuisissa kuuluisimmista kylpylöistä ja Spa-hoitoloissa ympäri maailman. Pitkälle kehitetyissä koostumuksissa yhdistyvät tieteen ja luonnon parhaimmat puolet, näin aikaansaaden ainutlaatuisen tuoteperheen.Cuccio Naturalé tuotesarja ei pelkästään aikaansaa näkyviä ja tuntuvia parannuksia iholla vaan keskittyy myös kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.Cuccio Naturale tuotteita ei ole testattu eläimillä.“Cuccio Naturalé products are never tested on animals and maintains a commitment to end animal testing.”
Kenelle särähti silmään? Mulla ainakin: tuotteita ei ole testattu eläimillä. Ai kuka ostaa rasvapurkin? Minä, minä minä! Cuccio Naturalé ei ole luonnonkosmetiikkaa.
Cuccio Naturalén rasvoja saa esimerkiksi seuraavissa "tuoksuissa":
- Sitruuna ja yrtit
-  Maito ja hunaja
- Hunaja ja soijamaito
- Guava ja mangostaani
- Granaattiomena ja viikuna (testissä)


Seuraavaksi testiin pääsi Laveran Faces My Age -sarjan Lifting Serum. Tämä ei sopinut minulle, se ei oikein imeytynyt kunnolla, joten loppujen lopuksi esimerkiksi otsani tuntui erittäin rasvaiselta ja inhottavalta. Harmi! Olisi ollut mukava tietää, millaista tämä olisi ollut, mikäli itselläni ei olisi näin vaikeaa ihoa. Tämän siis levitin puhdistetulle iholle suihkun jälkeen ja silti toi rasvaisen tunteen. No, mutta ei aina voi voittaa :)

Laveran Sun Sensitiv After Sun Milk ei ole verkkokaupassa myynnissä, mutta kuulemma kokeilemisen arvoinen tuote. Vaikka enää näin elokuun lopussa ei ole suuria mahdollisuuksia ottaa aurinkoa, levitin silti hyvin pienen määrän tätä kädelleni. Tuoksu oli hyvin voimakas, vaikka tuote levittyi hyvin ja imeytyi nopeasti. Hiukan saa miinuksia voimakkaasta tuoksusta, koska pienikin määrä tuoksui kauan.

Toinen lempituotteistani! Marilou Bion kuorintavoide! Turhaan ei CosMeryan sivuilla kehuta tätä hellävaraiseksi, koska sitä se on. Olen aikaisemmin kokeillut vain jotain Lumenen kuorintavoidetta noin kerran viikossa ja se sai ihoni kesimään vielä pahemmin, vaikken sitä enempää käyttänyt kuin pienen turauksen vain. Ihoni oli Lumenen jälkeen kuiva ja korppuinen, kun taas tämän Marilou Bion jälkeen ihanan kimmoisa ja pehmeä! Voin surutta käyttää tätä jopa 2 kertaa viikossa eikä kasvojeni iho pane lainkaan pahakseen. Minulla ei koskaan ole ollut mikään ongelmaiho epäpuhtauksien kanssa, mutta otsani rasvoittuu helposti ja nenä kuivuu vielä helpommin. Tässä viikkojen kuluessa voin teille huudella, mikäli otsassani tai nenässäni on havaittavissa muutoksia tämän Marilou Bion käytön yhteydessä :) Voiko muuta sanoa: suosittelen!

Löytyikö sinulle jotain kiinnostavaa tuotetta näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!