sunnuntai 26. elokuuta 2012

Turun ja lähialueen kynsiharrastajien miitin sponsorit kokonaisuudessaan

Heti ensimmäiseksi listaan sekalaisessa järjestyksessä kaikki sponsorit, joille sekä minä että koko miittiporukka olemme erittäin kiitollisia! Saatte meistä varmasti tulevaisuudessakin tyytyväisiä asiakkaita ja toivon, että tämä postaus innostaa muitakin tilaamaan näitä tuotteita juuri sponsoreiltamme!
CosMerya (jolle minun blogini alennuskoodi voimassa vielä perjantaihin asti! Muistakaa hyvät ihmiset hyödyntää erinomainen tarjous!)
MiMax (blogini sponsori lähti innolla mukaan kiitos siitä!)
Dermoshop
Diweiss
Pretty.fi
Jeans.fi
Looks Design (Tallinnasta asti lähetettiin tuotteita miittiin, huikeaa!)
Kynnet.com
Kynsitukku.com
Sanna Tara Nail Art & Beauty Studio
SatMar Oy JooJoo (Kinetics-Maahantuoja Turussa)
Tukkukauneutta.com
InkkiPinkki
Unelma Kynnet (aivan uusi nettikauppa, mahtavaa, että he pystyivät osallistumaan!)

Olen kuviin laittanut tuotteen lahjoittaneen tahon nimen ja blogini osoitteen. Mikäli tuote on löydettävissä nettikaupasta, pääset sinne klikkaamalla kuvan alla olevaa linkkiä. Kommentoin myös kuvien alle, mitä itse sain miitistä mukaani.





Sain itse tällaisen LD Nail Oilin, mutten sitä nettikaupasta löytänyt!


CND:n mahtavia lakkoja voit löytää esimerkiksi 8:n lakan yhteispaketista.

CND:n erilaisia efektilakkoja voit tilata nettikaupasta alehintaan! Itse sain tästä kuvasta kaksi oikeanpuolimmaista. Tosin uusi tilaus lähti heti miitin jälkeen, koska haluan lisää noita efektilakkoja! Oikeanpuolimmaisin on "normaali" värilakka ja keskimmäinen on yksi efektilakoista.



Jokainen miittiin osallistuja sai nämä kaksi söpöä pientä pulloa, toinen on aluslakka ja toinen pikakuivattava päällyslakka! Näitä pulloja tai vastaavia en nettikaupasta löytänyt. Jos jonkun muun silmään osuu niin linkatkaa! :)

Yksi onnekas sai nämä SpaRitualin kaksi lakkaa, alus- ja päällyslakan sekä 3 Free-vegaani-värilakan!

Jokainen osallistuja sai SpaRitualin testerirasvan.

Saimme myös tällaiset mysteeripurkit! Nettikaupasta näitä en löytänyt ja ihmettelimmekin, että mitä näillä kuuluu tehdä. Miitissä yksi osallistuja hihkaisi onnellisena, että mahtavaa saada asianmukainen kuppi kynsilakanpoistoaineelle! Tulipa sekin selvitettyä :) Uskon, että tämä kuppi kestää niin poistoaineet kuin kynsilakat ja akryylimaalitkin!

Erittäin pitkät showtipit päätyivät kynsikisamme voittajalle! Emme halunneet avata pakkausta tai miettiä, mikä sponsorointilahja voisi tämän korvata, jos vain yksi osallistuja saisi tällaisen paketin. Siksi päätimme toisen järjestäjän kanssa antaa nämä monikäyttöiset tipit kynsikisan voittajalle. Näihin pystyy tekemään niin geelikoristeluita kuin kynsilakka- ja akryylimaalikoristelujakin. Monikäyttöisiä siis!




Erilaisia koristeita ja tarroja kyllä piisasi! Jokaiselle annettiin tuollainen ylempänä oleva pieni koristelupussi ja yksi tarra-arkki.

InkkiPinkin paketista kuoriutui paljon erilaisia koristelutarvikkeita, oli glitteriä, mikrohelmiä ja ties mitä. Harmi, että yksi sininen koristelupurnukka oli niin epäonninen, että siltä puuttui kokonaan pohja! Oli koristeet sitten levinneet ympäri pussia. No, loppujen lopuksi omat käteni olivat sinisten koristeiden peitossa, lattia samoin :D Päädyimme pakkaamaan koristeet isoihin minigrip-pusseihin, jotta vältyttäisiin lahjapussukoiden koristeinvaasiolta. Nämä koristeet menivät kokonaan luonnonkynsiä lakkaaville, koska pari sponsoria lahjoittivat rakennekynsitarvikkeita. Me päätimme, että on reiluinta jakaa pari sponssipakettia luonnonkynsiä lakkaaville ja rakennekynsipaketit niille, jotka rakennekynsiä väsäilivät. Ainakaan tähän hetkeen asti en ole kuullut valituksia tästä päätöksestämme :D

Unelma Kynnet on aivan tuore nettikauppa, joka lahjoitti osallistujille pieniä söpöjä purkkeja erilaisia koristeluhärpäkkeitä! Itse sain mustia kissansilmästrasseja!

Kynnet.comilta tuli myös jokaiselle kokokynnentarroja ja ohjeet niiden käyttöön!

Dermoshop lahjoitti jokaiselle osallistujalle Dermosilin kynsilakat Seashell ja Amaranth. Seashell on kauniin heleä vaaleanpunainen ja Amaranth iskevä, lämmin punainen.


Minun pussistani löytyi tämä testeri. Lavera Faces My age -sarjaa.

Ja tämä. Lavera Body spa -sarjan käsivoide.


Ja tämä. Bio Plasis yövoide.

Ja tämä. Lavera Faces my age -sarjaa.

CosMerya lahjoitti vaihtelevan määrän erilaisia luonnonkosmetiikkatestereitä, jotka jaoimme summamutikassa lahjapusseihin. On aivan mahtavaa päästä testailemaan luonnonkosmetiikkaa erilaisten tuotteiden avulla, koska itse en ole sen tarkemmin tutustunut luonnonkosmetiikkapuoleen. CosMerya lähetti näiden sponsoripakettien lisäksi testiin muutaman tuotteen, joista kerron jossain postauksessa lisää. Lupaan, että postaus julkaistaan ennen kuin blogini CosMerya-alennus umpeutuu, jotta ehditte tilaamaan niitä tuotteita myös itsellenne!

Turkulainen SatMar Oy Joojoo (jossa olen käynyt geelikynsikoulutukseni) lahjoitti miittiimme jokaiselle Touch Me -sarjan aluslakan sekä Kineticsin värilakan.



Jokaista värilakkavaihtoehtoa löytyi kaksi kappaletta. Näistä värilakoista kaksi oli uutta kultaista crackle-lakkaa! Edellisestä postauksesta löysitte ensikosketukseni Kineticsin crackle-lakkaan!



Kouluttajani laittoi vielä pakettiimme mukaan erilaisia käsirasvoja. En edes muista, mikä omaan pussiini eksyi, koska käytin sen heti samana iltana! :D

Sanna Taralta siveltimiä jokaiselle! Voiko siveltimiä olla koskaan liikaa? No ei voi!



Koska ystävämme MiMax lähetti meille myös siveltimiä! Kuukauden tarjoussiveltimet päätyivät jokaisen osallistujan pussiin!



Nämä kolme ylläolevaa kuvaa ovat kynsikisan voittajapaketista! Dermosilin kynsilakanpoistoaine, alus- ja päällyslakka, kaksi värilakkaa, vanulappuja sekä MiMaxilta kolmen China Glaze -pullon sarja. Paketti täydentyi tosiaan jo esittelemilläni pitkillä showtipeillä ja pian tulossa olevalla glitterpurkilla.



MiMax lähetti myös jokaiselle kuivakukkahyrrän ja kokokynnentarroja!



Tukkukauneutta.com lähetti paketissaan huikean paljon rakennekynsikamaa, joten nämä tarvikkeet jaettiin mahdollisimman tasan kaikkien rakennekynsiä tekevien kesken. Nuo muotit olivat muuten uskomattoman hyviä! Kokeilin niitä tänään pariin kynsiin ja olin todella tyytyväinen! Sydänreikäiset tipit olivat erikoinen yllätys, täytyykin etsiä netistä ohjeita, että miten näitä sitten käytetään! Värigeelejäkin löytyi huikeasti eri värejä.

Tämä oli upean värinen magneettikynsilakka! Magneetti oli niin voimakas, että se teki tuon viivakuvioinnin jopa pullon läpi.


Erilaisia tarroja löytyi pussillinen, kaikki menivät luonnonkynsiä tekeville.

Appelsiinipuutikut jaoimme kaikille osallistujille.

Myös nämä fimot jaettiin luonnonkynsiä tekeville.

Diweissin Heidi lähetti meille ihanan kortin pakettinsa mukana!

Helmenpuolikashyrriä pilvin pimein.

Ihania pieniä metalli(?)tähtiä. Nämä kaikki menivät luonnokynsille.

Tarroja, tarroja, tarroja! Näistä yksi tarra-arkki jäi ylimääräiseksi, joten se pääsi kisan voittopalkintoon mukaan!

Kynsitukulta saimme Sinan Nail Painteja sekä niitä UV-Thermo värigeelejä! Tosiaan itselleni sain Blue Turquoise -värin. Sain myös kaksi Nail Paintia, mutta vaihdoin ne johonkin lakkaan muistaakseni :D Sinan Nail Painteista pari purkkia pääsi visailumme palkinnoksi.

Sekalaisten koristeiden sarja.

Koska saimme tällaisen geelien kokeilusetin, päätimme pitää vielä yllätysvisailun, jonka palkinnoksi tämä pääsi. Visailun voitti osallistuja, joka on tutustunut jo tähän tuotesarjaan, mutta eipäs se haittaa :D

Vaikka nämä ihanaiset Nfu-Oh't olivatkin omassa pussukassaan, niiden tiet oli erotettava. Pieni vaaleanpunainen glitterpurkki päätyi kynsikisan palkinnoksi, oranssin Nufun sai joku onnellinen rakennekynsien tekijä ja toisen, violetin Nufun sai joku onnellinen luonnonkynsiä lakkaileva :)

Kynsiviilat sai jokainen.



Wet n Wildeja eri sävyissä. Itse sain pussissani oranssin!



Kahta eri lajia liimaa, tuollasta tavallaan pisaroittain tiputettavaa ja toinen siveltimellä laitettavaa. Kaksi kynsilakanpoistoainetta.


Lakkoja löydät täältä. Itse sain vaihdokkina tuon neon-vaaleanvihreän ja olen niin pal tyytyväinen! Se livahtikin jo viime postauksessa.


Mitäs mieltä olette sponsoripaketeista? Olen itse todella yllättynyt, että näinkin moni aivan ihana nettikauppa näki aikaa ja vaivaa sen eteen, että me saimme ihanan iltapäivän! Suosittelen todella, todella lämpimästi kaikkia näitä nettikauppoja niin asiakaspalvelunsa kuin valikoimansakin puolesta! Pariin paikkaan on jo ehtinyt lähteä oma tilaukseni ja tiedän, että muutama miittiin osallistujakin on joko tilannut jo tai tilaamassa tuotteita sponsoreiltamme. Kunhan tässä saisin vielä lisää rahaa kaupan päälle niin sitten lähtee vähän lisää tilauksia juuri näille sponsoreillemme!

Erittäin iso kiitos sponsoreille vielä kerran!

7 kommenttia:

  1. Suuuuuuuuuuuuuret kiitokset myös täältä ihan jokaisella sponsorillemme! Itsekin ajattelin kohtapian ruveta tekemään tilausta ainakin Mimaxille.. ;)

    VastaaPoista
  2. Siis wau. Todella kateellinen olen tuosta tavaramäärästä, ihan mahtavaa :D Ja todella loistavaa että noin moni sponsori lähti mukaan!! POsitiivista! ai että voi että :D Miksen asu Turussa!?!?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa tosi iloinen, että näinkin moni lähti mukaan :) Ollaan todella onnellisia jokaisesta lahjasta!

      Poista
  3. Älyttömän hyvä lakka muuten tuo Dermosil:n Amarath. Peittää yhdellä kerroksella ja kuivaaki nopeesti :3 Ihana postaus tää ja kiva nähä mitä kaikkea pussukoissa on ollut :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä ehdit sitä jo kokeilla? :D Mun tartteekin kattoo, että mites se mun kynsille taipuu, kun jotenkin en tolle punaiselle lämpene. Toisaalta, mistäs sen tietää, vaikka tämä ko. lakka näyttäisi hyvältä mun kynsillä :)

      Poista
  4. Herranjumala mikä määrä tuotteita! :O Olen kade :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!