perjantai 28. syyskuuta 2012

Minttua ja sydäntä ja feikki-vesimarmorointia

Olipas hauska otsikko, jonka tosiaan piti kuvata tämänhetkisiä kynsiäni. Sain pankista 20 euron lahjakortin, kun hankin heille uuden asiakkaan, joten minäpä ostaa päräytin Sokokselta pari lakkaa. Kyllä, nämä maksoivat hiukan enemmän kuin sen 20 euroa, mutta sainpa kolmannen Essien kaupan päälle ja Gosh oli tarjouksessa 3+1-päivien vuoksi!
Wau, kerrankin otin kuvan käyttämistäni lakoista! Vasemmalta oikealle:
Kinetics Touch Me Base Coat - sen verran on kynnet kasvaneet geeleistä, että ihan fiksua käyttää varsinkin kasvualueella
Essie Good to Go -pikakuivattava päällyslakka - ja taas se on lopussa :(
Essie Bikini So Teeny
Essie Mint Candy Apple
Gosh Purple Heart

Goshin Purple Heart on ihana duochrome, jossa vihreä ja violetti yhdistyvät. Tosin kynnellä tätä efektiä ei helposti saa näkyviin.

Essien Mint Candy Apple on yksi suurimmista himotuksen kohteistani, koska etsin täydellistä mintunvihreän sävyä. China Glazen Re-Fresh Mint petti minut täysin. Nyt en uskalla myöntää, onko tämä Mint Candy Apple lunastanut odotukseni. Pitäisi mennä Seppälään vertailemaan Wettiksen I Need A Re-Frehs Minttiä...

Essien Bikini So Teeny on suloisen söpö vaalean lilaan vivahtava sininen. Ainakin minun mielestäni :D Pelkäsin, että pullossa välkehtivä valkoinen shimmer ei pääse kynsille asti, mutta kyllä näin keinovalossa jotain shimmeriä näkyy. Ei kuitenkaan mielestäni tarpeeksi.

Sokoksella siis kahden Essie-tuotteen ostajalle värilakka kaupan päälle! Itse siis ostin Essien pikakuivattajaa lisää ja tuon Mint Candy Applen. Bikini So Teeny oli valitsemani ilmaistuote tähän kylkeen. Ja voi ah tuota sivellintä! Nyt ärsyttää rankasti, etten ostanut samantien kahta värilakkaa ja olisin saanut kolmannen kaupan päälle :D Ehkä sitten joskus, kun olen rikas, eiks niin?


Älkää välittäkö, vähän muokkasin näitä kuvia surkealla muokkaustaidollani. Painelin jotain nappeja ja sain tällaisia erittäin kylmiä, hiukan sinertäviäkin kuvia aikaiseksi :D Saa nauraa!



Noo niin ja huomasinpa, että peukuista ei sitten ole kuvaa. Nojuu, peukuissa on kaksi kerrosta Bikini So Teenyä, nimettömissä Purple Heartia ja lopuissa Mint Candy Appleä. Mintin päälle läimäsin noita "feikki"-vesimarmorointi-water decalsseja. Aika hauskat näistä tuli. Tosin isoja water decalsseja on hiukan vaikeampi saada nätisti ja tasaiseksi kuin niitä pienempiä, mitä olen aikaisemmin käyttänyt.

Mitäs teille muuta kuuluu? :) Mä olen tässä parin päivän aikana kirjoittanut ties kuinka monta sivua tietoperustaa opinnäytetyötäni varten ja tänään yhdistin sen kaiken vanhaan pohjaani, jossa siis oli jo hiukan tekstiä. Yhteensä kirjoittelua on nyt siis 71 sivua. Tähän sivumäärään sisältyy kansilehti, sisällysluettelo, yksi tyhjä sivu ja lähteistä kaksi sivua. Eli kyllä se sieltä joskus valmistuu! Maanantaina se pitää viedä sekä yliopettajalle että omalle opettajalle. Saa nähdä, mitä he tohon sanovat :D

Työrintamallekin kuuluu hyvää! Olen nyt kahdessa paikassa sijaislistalla ja olen ensi viikolla menossa kahteen haastatteluunkin! Toinen on ihan kunnon työhaastattelu eli vakkaripaikan haastattelu ja toinen sijaisuushaastattelu. Sellaisesta unelmoin, että saisin olla näissä kaikissa neljässä paikassa sijaisena, koska sijaisia tarvitaan aina, ja sikäli mikäli tulee niitäkin viikkoja, etten ole töissä niin nostelisin työmarkkinatukea :D :D :D Nooo, katotaan nyt, mitä tässä tapahtuu. On ainakin varasuunnitelma ;D

Oikein kivaa viikonloppua teille kaikille ja toivottavasti pääsen kirjoittelemaan taas pian. Asiasta tai asian vierestä!

1 kommentti:

  1. Nätit kynnet ! :) Ja ihana tuo GOSH:n lakka.
    Tänne kuuluu ilmaisia yövuoroja, vielä jos toisen jaksaa ni oon tyytyväinen ;)

    Tsemppiä haastatteluihin ^^,

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!