maanantai 8. lokakuuta 2012

Slugs and nails and kitty cat tails -blogin KYNSIKISA

Nyt se alkaa!

Slugs and nails and kitty cat tails -blogin kynsikisa lähtee käyntiin NYT! Aikataulu on seuraavanlainen:
- Kynsikisaan ehdit osallistua 8.10.-11.11.2012. Tänään, maanantaina 8.10. kisaan saat osallistua vaikka heti, mutta 11.11. kisailuaika päättyy kello 15.00!
- Äänestykseen selviytyy puolet kaikista osallistuneista kynsistä. Mikäli kisaan osallistuneita on 7 tai alle, kaikki pääsevät finaaliin.
- Raatiin, joka valitsee äänestykseen pääsijät, kuuluu itseni lisäksi kolme ystävääni. Näin ollen yritän eliminoida sitä, että tekisitte kynnet minun mieltymyksieni mukaan. Kaikilla raatilaisilla on yhtä paljon ääniä finalistien päättämisessä.
- Kynsikisassa äänestykseen päässeet julkaistaan maanantaina 12.11. Tämän jälkeen on kaksi viikkoa aikaa äänestää suosikkikynsiäsi. Äänestysaika päättyy lauantaina 24.11. Äänestyksen tarkemmat ohjeet julkaistaan 12.11.
- Äänestyksessä voittaneet kynnet ja äänestäneiden kesken suoritettu arvonta julkistetaan sunnuntaina 25.11.

Kynsikisaan saa ottaa osaa kuka tahansa - sinun ei siis tarvitse olla julkinen lukija Google-käyttäjäraadin kautta. Toivon kuitenkin, ettet mainosta kynsiä blogissasi, mikäli pääset finaaliin. Haluan antaa kaikille hyvät mahdollisuudet äänien saamiseksi ja haluan edes yrittää eliminoida sen mahdollisuuden, että suuren lukijakunnan omaava kilpailija saa eniten ääniä. Näin ollen myös sellainen osallistuja, jolla ei ole blogia ja lukijakuntaa, saa hienot mahdollisuudet voittaa upeilla kynsillään!


Kynsikisan aihe
Tämä on vaihtunut jo useaan otteeseen. On ollut hyvin vaikeaa päättää, mikä olisi oikeasti sellainen aihe, josta innostuisitte ja jonka kaikki pystyisivät toteuttamaan.
Tämän kynsikisan aiheena on lempikoristelutyylisi.
Eli huom! Sinun lempikoristelutyylisi, ei minun. On kyse sitten tarroista, water decalsseista, marmoroinneista, 3D-koristeluista, strasseista, glitteristä, ihan mistä vain, tee kyntesi lempikoristelutyylilläsi, nappaa lappu tai kirjoita sormiisi blogin nimi/nimikirjaimet, ota kuva ja lähetä se kisaan :)


Miten osallistut?
- Kynnet saa olla tehty lakkauksin, akryyli- tai geelisysteemillä omiin kynsiisi. En hyväksy kiekolle tehtyjä kynsiä.
- Kuvassa tulee esiintyä lappu, jossa lukee blogin nimi kokonaisuudessaan (Slugs and nails and kitty cat tails) tai lyhennettynä (SNKCT). Myös sormiin tai käteen tussilla kirjoitettuna käy. Mikäli kisailijalta jää tämä pois kuvasta, kuva hylätään.
- Ethän laita kuvaasi vesileimaa, ylimääräistä kirjoitusta tai muutakaan, mikä ei kuvaan alkuperäisesti kuulu.
- Lähetä selkeä kuva kynsistäsi osoitteeseen: snkcatt@gmail.com.
- Sähköpostissa tulee olla myös seuraavat tiedot:

  1. otsikko: BLOGIN KYNSIKISA
  2. lyhyt kommentointi (muutamalla lauseella) siitä, miksi juuri tämä on lempikoristelutyylisi. Mikäli haluat, voit lisätä esimerkiksi: miten kynnet syntyivät/mistä ajatus lähti/jotain muuta, mitä haluat jakaa (tämä kuvaus tulee blogiin kuvatekstiksi, jos pääset finaaliin)
  3. Nimesi tai nimimerkkisi

Muista! Mikäli et ole jotain näistä ylläolevista ehdoista noudattanut, minä en siitä sinulle erikseen ilmoita. Mikäli joku vaadittu asia puuttuu, kuva hylätään automaattisesti. Tarkastan sähköpostini useamman kerran viikossa. Jos hyväksyttävää sähköpostia ei kuulu viikon sisällä, olen hylännyt osallistumisesi.

Ja seuraavaksi esittelen kynsikisan palkinnon.

Kynsikisan voittajalle on luvassa osittain itse ostamani ja osittain yhteistyökumppanini MiMaxin sponsoroima palkinto.
MiMax on sponsoroinut seuraavat tuotteet:
- sivellinsetti
- kaksi tarra-arkkia
- tippitarrat
- kukkafimot
Itse olen hankkinut palkintoon:
- kaksi Miyon tuoksulakkaa
- kolme pientä koristepurkkia (tikkuhileitä, simpukankuoria ja hexagon-glitteriä)
- Trindin pikakuivattajalakka
- vaalea huulikiilto
Toivottavasti tässä on tarpeeksi syytä innostua tästä kisasta. Useassa muussakin blogissa on meneillään kaikennäköisiä ja -kokoisia arvontoja ja kisoja, muistakaa osallistua myös niihin! :)

Kynsikisassa äänestäneiden kesken arvon vielä CosMeryan sponsoroiman tuotelahjan. Arvonnan voittaja saa valita näiden kahden tuotteen välillä.
Butter Blend sitruuna ja yrtit 240 g  Kuva lainattu CosMeryan sivulta.
Cuccio Naturalén Butter Blend. Ei ole luonnonkosmetiikkaa. Arvo 23,00 euroa.
TAI
AppelsiiniKuva lainattu CosMeryan sivulta.
Laveran Body lotion. On luonnonkosmetiikkaa. Arvo 12,50 euroa.

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, kysy se tämän postauksen kommenttikentässä. Tarkista myös, onko joku muu kysynyt samaa asiaa ja saanut vastauksen.

3 kommenttia:

  1. Hieno kilpailu, rupeen jo nyt miettiin, mitä tekisin. Kiva musta, kun oot laittanut, että kynsiään ei saa maiostaa blogissaan, niin on tasapuolisempaa niiden välillä, joilla on suosittu blogi ja niiden joilla ei ole blogia ollenkaan.
    Mitä se muuten tarkoittaa, että ei ole luonnonkosmetiikkaa ja on luonnonkosmetiikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys tuo, että mitä tarkoittaa ei luonnonkosmetiikka ja luonnonkosmetiikka. Otan asiasta selvää myöhemmin ja palaan asiaan pikimmiten :)

      Poista
    2. Noniin, ihan Googleen heitin hakusanalla luonnonkosmetiikka ja erittäin luotettava (köhköh) oma rakas Wikipediamme kertoo asiasta näin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Luonnonkosmetiikka

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!