keskiviikko 28. marraskuuta 2012

HUOMIO!! Lue, tärkeää!

Koska minulla on ollut jo jonkin aikaa ongelmia tuon Facebook-sivuni kanssa niin blogin osoite on muuttunut! Blogin uusi osoite on: http://snkct.blogspot.fi/. Ihan tämä sama blogi se siis on, mutta muutin tuon nettiosoitteen vaan. Toivottavasti pääsisitte samaan, normaaliin tapaan lukemaan juttujani, vaikka osoite onkin muuttunut. Peukuttakaa, jos mitään ongelmia ei ilmene, niin tiedän siitä vähintäänkin :)

EDIT 1. 28.11. Muutan blogini osoitteen TÄNÄÄN KESKIVIIKKONA kello 19.00! Sen jälkeen blogiani ei enää löydä aikaisemmalla osoitteella eli pinjeta.blogspot.fi vaan tuolla uudella.

4 kommenttia:

  1. Ainakin sanoo ettei löydy blogia tuolla uudella osoitteella :( Tää vanha kyllä aukee mainiosti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan, kun muistin tän vasta äsken :D Lakkailin niin innoissani kynsikiekkoja, että koko homma unohtui xD

      Poista
  2. mulla näky ihan normaalisti :) miten muuten sait muutettua niin,että ei joudu uudestaan liittymään lukijaksi,tai siis silleen ettei lukijat välttämättä edes huomaa osotteen muuttuneen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuolta blogin asetuksista vaan :) Kysyin eilen illalla yhdeltä kaverilta, joka on lukijana, että miten mahtaa näkyä mun blogi nyt, kun osoite on muuttunut. Oletan, että blogi näkyy normaalisti julkisille lukijoille, vaikka osoite muuttuukin, kun osoitteen muuttaa tuolta asetuksista eikä tee esim. täysin uutta blogia :) Asetukset löytyy siitä etusivulta, kun painat sitä nuolta uuden postauksen ja oman blogin välissä :)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!