sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Rakennekynsimiitti Nummelassa

Eilen tuli lähdettyä Nummelaan tapaamaan muutamia muita Rakennekynnet-ryhmän jäseniä. Meillä oli nyyttärit ja syötävää oli aivan törkeen paljon ja kaikki oli niin hyviä! Söin muutamia juttuja ihan liikaa ja edelleen maistan ihanat maut ;P

Pidettiin myös pientä kirppistä siellä ja ostin yhdeltä Kynsinaisten ryhmässä olevalta kynsikiekkoja (vihdoin ja viimein) sekä mantelitippejä. Omasta mielestäni ne ovat mantelitippejä, vaikka joku muu saattaa sanoa niitä stilettotipeiksi :D Toiselta tyypiltä ostin taas pinssauspihdit ja tuoksuvan kynsinauhavoidekynän. Koru ja kauneus lahjoitti meille ihanan käsirasvan pikkujoululahjaksi. Koru ja kauneus -tukulta ostin lisäksi tippiliimaa ja kaksi geelisivellintä.

No mitäs itse sitten tein miitissä? Tein yhdelle osallistujalle vesimarmoroinnit samalla kun muut osallistujat hengittivät niskaani :D Olin myös kynsimallina. Oikeaan käteeni tehtiin geelikynnet tipeillä ja vasempaan muoteilla. Eli suurinpiirtein istuin vaan koko päivän :D

Mutta tässäpä kynteni:
Näköjään kuvatilani on loppu, joten vastaisuuden varalle pitää ottaa maksimissaan 1-2 kuvaa per käsi ja esitellä ne teille. On meinaan hermoja raastavaa latailla niitä yksitellen tuolta Photobucketista.

Vasemman käden eli sen, jossa on oranssit, neliömäiset strassit, teki Künsii-blogin Hannele. Niissä kynsissä on glitteriä! Milloin mulla viimeksi on ollut glitteriä!!?? Ei koskaan :D :D Neliöt ovat jotain pienen pienen pienen pieniä, mitä Hannele jaksoi yksitellen laittaa kynnelle.

Oikeassa kädessä on leimoja, pikkurilli on erilainen kuin muut, koska valitsin sitten feikkikonad-laatan, josta olisin kuvat halunnut eikä leimaaja saanut kuin yhden kuvan siitä kynnelle. Loppujen lopuksi päädyimme ihka aitoon Konadiin ja kyllä lähti! Smile linea reunustaa nail art -kynällä tehty glitterreunus.

Värinä ranskiksessa on muuten Universal Nailsin karhunvatukka, joka kimmeltää vuoroin kultaisena ja vuoroin ruskea-violetti-punertavana. Molempia kynsiä kuorruttaa Kiitlogeeli, joka antaa upean, kimaltelevan hohteen kynnelle.

Huono homma tässähän on se, että tänään pitäisi mennä pesemään autoa ja mikäli mahdollista niin se myös vahataan :D Taidan ihan varmuuden vuoksi viilata kynsiä radikaalisti lyhyemmiksi, jotteivät ne vaan napsahda irti. Ei paljon kiinnostaisi alkaa korjailemaan niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!