lauantai 2. helmikuuta 2013

Suuri mintunvihreiden lakkojen vertailu!

Olen ehkä muutamaan kertaan teille lukijoilleni sekä muille bloggareille kommenttiboxeissa maininnut, että etsin täydellistä mintunvihreää lakkaa. Noh, tätä titteliä on tänään kisaamassa 15 omistamaani lakkaa, joiden väritykset kulkevat harmaasta vaaleanvihreästä tummaan turkoosiin. Tervetuloa seuraamaan suurta mintunvihreiden lakkojeni vertailua :)

Ensimmäisenä lavalle astelee kynsikiekko, johon kaikki lakkani lakkasin. Kiekko on valkoinen, mutta tällä valaistuksella ihan liian keltainen. Yritin saada mahdollisimman hyviä kuvia ilman lightboxiani, koska minulla oli myös auttava käsi lakkojen kuvauksessa. Olisi ollut hankalaa saada hyviä kuvia lightboxin kautta, koska kiekko oli aina lakkapullon päällä, kun kuvasin. Kuvissa siis tipin alta näkyy myös lakkapullo. Jokaista lakkaa on kaksi kerrosta, päällyslakkaa ei ole käytetty.

Tämä Depend on aivan liian turkoosi saadakseen titteliä. Levittyy oikein kivasti, vaikka Dependeissä onkin kapea ja pieni sivellin.

Huonon onnen Essie... Onneksi tällä kertaa oli kiekolle lakattavissa, koska kynnelle en olisi voinut laittaa oikein paksua kerrosta, jotta se peittäisi kunnolla. Tässä kuitenkin kaksi todella paksua kerrosta. Muuten oikein kiva väri, mutta omaan makuun liian tumma. Essien sivellin on tunnetusti aivan ihana!

Essien MCA, jota aika moni kehuu täydelliseksi mintunvihreäksi. Vähän sitä tuonne tipin juureenkin lorahti, minkäs teet :D Pakko myöntää, että on vallan ihana väri, mutta olisiko kuitenkin omaan silmääni pari astetta liian tumma.

Gabrini on Turkista tuliaisina saatu kaunis lakka. Pullossa näyttää huomattavasti vaaleammalta, tämä menee Dependin tavoin turkoosien puolelle. Sivellin on ihan ok, lakka kuivuu kyllä erittäin nopeasti!

GT on erittäin kaunis vihreä, joka omaan silmääni riitelee paikasta vaaleanvihreiden ja hieman tummien mintunvihreiden välimaastossa. Kallistun kyllä tuonne hieman tummien mintunvihreiden lakkojen sekaan. GT näyttää pullossa paljon vaaleansinisemmältä kuin kiekolla.

Gosh haastaa Essien MCA:n täydellisenä mintunvihreänä. Kun tätä kauemmin katselee, tulee kyllä ennemmin mieleen vaaleansininen kuin mintunvihreä. Niin ikään pullossa sama homma kuin GT:llä, on sinisempi kuin toivoisin.

Mietin kauan, otanko tämän IsaDoran mukaan vertailuun. Pullossa se on hyvinkin vaaleansininen, mutta samalla se näyttää vihertävältä. Siitäpä taitaa se nimikin tulla, koska tulee mieleen kaunis, vaalea merivesi. Pullossa väri on tietyssä valossa lähes täydellinen, mutta kiekolle päästyään väri on aivan liian sininen.

Kinetics pääsee samaan sarjaan kuin GT, tämä tosin on sinisempi kuin GT. Kinetics peittää upeasti ensimmäisellä kerroksella, mutta tasapuolisuuden vuoksi levitin myös toisen kerroksen.

Models Own oli kauan odottamani vaaleanvihreän ja mintunvihreän sekoitus, joka kuitenkin jää mielestäni haaleaksi. Pullossa aivan täydellinen, kiekolla hieman liiankin harmahtava makuuni.

Voiko OPIsta sanoa, että se on pettymys? No, tämä mielestäni on. Odotin kirkkaampaa vihreää, mutta MT on aivan liian tumma ja aivan liian harmaa, jotta pitäisin sitä edes kunnon vihreänä.

Sinful Colorsin lakka on aivan mielettömän upea, ainoa tämän vertailun shimmerinen lakka! Liian tumma ollakseen mintunvihreä, mutta siltikin upea ilmestys! Tällaista väriä odotin OPIlta, mutta tietenkin ilman shimmeriä. Tämä menee automaattisesti liian tummien vihreiden joukkoon.

Sparitualilta erittäin hyvä veto mintunvihreiden joukkoon. Tämä lakka muistuttaa erittäin paljon Essietä ja Goshia, on samaan tyyliin hyvin vaalea, mistä pidän, ja samaan tyyliin siniseen vivahtava, josta en oikeastaan vieläkään tiedä, pidänkö siitä vai en :D

WNW:n lakka on sekä nimeltään hauska että myös väriltään. Voisin todeta nimen viittaavan suoraan China Glazeen, joka on seuraavana vuorossa, tosin tämä lakka on ehdottomasti tummempi versio siitä. WNW pääsee kauniiden, vaaleiden turkoosien joukon kärkeen! Sivellin on muuten aivan mahtava!

Joidenkin hehkuttama CG ei sytyttänyt minua alkuunkaan. Kyllä, se on hieman mintunvihreä, mutta ei, ei tarpeeksi. Aivan liian vaalea, aivan liian sininen ja omissa kynsissäni se näyttää valkoiselta, mihin olisi lisätty hieman sinistä. Pitäisi laittaa tämä lakka kiertoon, kun en siitä ilmeisestikään erityisemmin pidä.

Avonin lakka on uusi tuttavuus ja samalla ainoa omistamani Avon. Pullossa kaunis, kuten moni muukin, mutta kiekolla aivan liian tumma. Tähän kun sekoittaisi Re-Fresh Mintiä niin olisikohan siinä täydellinen lakkani?


Siinäpä kaikki "suuren" vertailuni lakat. Kärkisijoilla riitelevät Essie Mint Candy Apple, Gosh Miss Minty ja Sparitual Delight. Mahtaisinko saada tämän päätökseen, jos lakkaisin näillä kynteni niin näkisin, miten ihonvärini vaikuttaa silmäni näkemään väriin?

Oliko tässä vertailussa jotain lakkaa, mikä oli ehdottomasti Sinun mielestäsi täydellinen mintunvihreä?


Kiitokset auttavalle kädelle ja viralliselle valvojalle!

14 kommenttia:

  1. Goshin Miss Minty näytti näiden perusteella minun silmiini parhaalta. Pakko kyllä sanoa, että aika kattava vertailu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että oli kattava, sitä olen yrittänytkin :D Ehkä kuitenkin jostain lakoista luovun tämän päätteeksi, en tarvitse näin montaa oikeasti :D

      Poista
  2. Minun täydellinen mintunvihreäni on Blue-Ming :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kans kiinnostaa Blue-Ming! Pitäisi varmaan päästä jonkun kaverin luokse ihmettelemään sitä :)

      Poista
  3. Ihania vihreitä sävyjä, vilä kun vihreä on eräs lempiväreistäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä on myös mun lempiväri, siksipä myös muita vihreän sävyjä on laatikot pullollaan :)

      Poista
  4. Mun lemppari noista on IsaDora, se on lähinnä sitä turkoosia, josta pidän. Ja mintuista lempparein on ehkä Re-fresh Mint :)
    Aika monta sullekin on noita kertynyt... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän liiankin monta :D IsaDora on kyllä värinään aivan lyömätön, todella erikoinen ja upea!

      Poista
  5. Mun suosikki oli IsaDora :)
    Tykkäätkö sä mintunvihreistä lakoista sun toisen nimen takia? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on niin moneksi, että kokonainen väri on nimetty minun ja lempivärini mukaan ;D En ole koskaan tullut ajatelleeksi, tykkäänkö siitä juuri nimeni takia vaiko kenties siksi, että se on kuitenkin niin kiistelty väri, että jokainen pitää täydellistä mintunvihreää erilaisena kuin joku toinen

      Poista
  6. Mun mielestä eniten mintun värinen on tuo Goshin Miss Minty. :)´

    http://mylifewithnailart.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Blogissani olisi sinulle haaste :)
    http://bloh-somekindofart.blogspot.fi/2013/02/omituisten-otusten-kerho.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!