torstai 7. maaliskuuta 2013

China Glaze - Keep Calm, Paint On

Luin muutamasta blogista, että Keep Calm, Paint On -lakka on herkkä kuplimaan, raidoittumaan ja tekemään vaikka mitä rumaa pinnalle. Itselläni ei kuitenkaan tällaista ongelmaa ollut laisinkaan ja olen erittäin tyytyväinen riskillä tilaamaani lakkaan :) Tätä lakkaa saa esimerkiksi MiMaxilta. Kaikki lakkauksen virheet ovat ilmaantuneet vasta pikakuivattavan päällyslakan jälkeen. Kyllä, saatan sitäkin käyttää liikaa! Niin ja siis munhan piti koristella nämä lakkaukset, mutta aikomukseksi se jäi. Siksi kynsinauhat on siistitty, muttei rasvattu.



Kissankarvat johtuvat tuosta Ansan lelusta, joka oli kuvausrekvisiittana :D Ja kuten näkyy, oikean käden keskisormen kynsi voi ihan hyvin. Kasvanut normaalisti ja niin pois päin. Nyt siinä on geelaus jo päällä.

Ja vaikka kuinka ajatuksissani olisi, että tekisin lakkauksia tiheämpään tahtiin, jostain syystä se aina jää. Tungen kaikki aamuvuorojen jälkeiset illat täyteen toimintaa ja vapaapäivätkin ovat täyteenbuukattuja. Iltavuoron jälkeen olen niin väsynyt, etten enää yhdeksän tai kymmenen jälkeen ala lakkauksia vaihtamaan. Yleensä aamuisin nukun yhdeksään tai kymmeneen, joten on turha aloittaa lakkailuja ennen suihkua ja ruoanlaittoa ja sitten lähdenkin jo töihin taas... Huh huh. Totunkohan mä koskaan tähän tahtiin? Vai pitäisikö vaan alkaa heräämään aikaisemmin, jotta ehtisin aamulla väsäilemään kynnet ja jotta ne ehtisi hyvin kuivua?

Onneksi eilen ehdin tekemään oikeaan käteen geelillä ranskiksen. Smile linet eivät todellakaan onnistuneet niin kuin olisin toivonut, joten jätän ne kuvaamatta. Josko huomenna ehtis huoltamaan tuon vasemman käden kynnet niin niistä ehkä uskaltaisikin ottaa kuvan ;) Mutta nyt telkkarin ihmeelliseen maailmaan ja taas illaksi töihin!

Ja ensi viikolla mulla on taas yövuorot, joiden aikana ehdottomasti pyrin tekemään kynsiä edes kiekoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!