lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kynsikisan äänestys 30.3.-14.4.2013

Kynsikisaan osallistuminen on nyt päättynyt. Olisin mieluiten ottanut enemmänkin osallistujia, mutta olen erittäin iloinen, että osallistujia riitti! Olen taas tehnyt teille Google documentin, mihin voitte äänestystietonne ja arvat syöttää, jottei sähköpostit jää keikkumaan tänne blogini kommentteihin. Äänestys alkaa siis heti ja lisäarpoja on myös luvassa, mikäli niitä haluatte havitella. Lisää voitte lukea suoraan Google documentista.

Niinhän siinä kävi, että yksi video ylsi ylitse muiden ja se oli The Real McKenziesin Cross the Ocean. Kyseinen biisi keräsi peräti viidet osallistujakynnet! Flogging Mollyn Drunken Lullabies sai kaksi osallistujaa ja The Shadowsin Apache sai yhden osallistujan. Koska aiemmin olisin halunnut jokaisesta videosta yhdet kynnet finaaliin, mutta nythän kävi niin, ettei Social Distortion saanut yhtäkään osallistujaa, niin molemmat Drunken Lullabies -kynnet ja Apache-kynnet pääsevät automaattisesti tähän voittajaäänestykseen. Tein vaikean valinnan Cross the Ocean -osallistujien kesken ja valitsin kynsistä kaksi finaaliin.

Mitä toivon teiltä äänestäjiltä. Toivon, että joko kuuntelette tai katsotte videon/videot läpi ja äänestätte niitä kynsiä, jotka parhaiten kuvaavat kyseistä videota. Ne kynnet, jotka saavat eniten ääniä, voittavat. Mikäli sattuu tasapeli, valitsen itse, kumpi voittaa. Kisaajat itse eivät saa äänestää.

Mitä saat, jos äänestät. CosMerya lahjoittaa upean Cuccio Colour Intro Kitin äänestäjien kesken järjestettävässä arvonnassa. Pakettiin kuuluu vahvistava aluslakka, A Kiss in Paris -värilakka ja huippukiiltävä päällyslakka.
Cuccio Colour Intro Kit
Kuva lainattu CosMeryan sivulta.

Kynsikisan äänestys päättyy 14.4.2013 kello 12.00. Kisaajat, ettehän mainosta blogissanne kisakynsiänne ja äänestystä, saatte kyllä kyntenne julkaista kisan aikana.


Äänestyskoodi: CTO1

Äänestyskoodi: CTO2


Äänestyskoodi: DL1

Äänestyskoodi: DL2


Äänestyskoodi: Apache

Muistakaahan äänestellä ahkerasti niin saadaan kynsikisan voittaja sekä arvontavoittaja! :)


2 kommenttia:

  1. Harmi, ei ilmeisesti tullut mun kuva perille joka oli tuohon toiseen Social Distortionin biisiin :( No mutta hyvät finalistit löyty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei oo tullut perille :( Harmi, olisi ollut ihanaa nähdä, millaiset kynnet olet tehnyt!

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!