torstai 8. elokuuta 2013

IsaDora - Pool & Ocean Crush, China Glaze - Tantalize Me

Nopea vilkaisu tämän viikon lakkauksiin ennen töihin lähtöä. Ensimmäisenä esittelyssä IsaDoran Sugar Crush -kokoelmaan kuuluvat Pool ja Ocean Crush. Pool Crush oli aksenttisävynä nimettömissä ja peukuissa, Oceania muissa kynsissä. Vaikka kuinka tuo Ocean on upea pullossa ja upea kynnellä, niin tiedoksenne: sitä on kolme kerrosta kynnellä. Murr... Pooliin (ja Coraliin) riitti yksi kerros.
Tiedoksenne turkulaiset Sugar Crushien metsästäjät: Sokokselle on pari päivää sitten saapunut lisää Sugar Crusheja, mutta Coralia eivät ole valikoimaansa saaneet (syytä tähän en tiedä). Mutta! Kupittaan Citymarketissa näitä lakkoja oli hirmuisen paljon enemmän kuin Sokoksella alkujaankaan! Tosin Kupittaaltakin Coral on kuulemma loppu :D Mähän en siellä saanut mitään Crazy Polish Ladyn OOÄMGEE-kohtausta, kun Citymarketin hyllyssä nämä lakat näin. En saanut. En.

Pool & Ocean viihtyivät kynsillä maanantaista lähtien ja tänään lakkaukset saivat lähteä. Tilalle tuli kaverilta ostettu Chinan Tantalize Me. Upea lakka, surkea peittävyys ja todella vaikea kuvattava. Ainakin mulle, mähän en oikeasti osaa kuvata hyvin eikä mulla ole hienoa järjestelmäkameraa eikä tällä hetkellä edes kunnon kuvauspaikkaa (keittiön ikkunan vieressä on ihan hyvä :D). Enkä myöskään osaa kuvia muokata, kuten jotkut bloggaajat, jotka ovat muokkaustaitojaan esitelleet "Näin muokkaan kuviani" -haasteessa. Haaste on tänne minunkin blogiini rantautunut, kiitosta vain Marli, teen sen, kunhan työkiireiltä jaksan :)

Mutta se Tantalize Me...



Niin joo ja jos haluatte kommentoida, kuinka kauheen näköiset mun kynnet on muodoltaan, niin tiedän sen jo :D Kokeilin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Cesarsin Millenium-geeliä, joka on muuten vaikea. Se on todella paljon jäykempää kuin aikaisemmin käyttämäni Mosaic, mutta halusinpa kokeilla. Saa nähdä, pistänkö myyntiin ja jatkan Mosaicin käyttöä, vain yritänkö vielä kerran.

Kuulemisiin taas! Katotaan, josko huomenna lakkaus taas vaihtuu, kun menen myöhemmin töihin eikä tule näin kiirettä kuin tänä aamuna :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja kynsiä! Älä luovuta sen milleniumin suhteen. Tuntuu aluksi tosiaan kauhealta ja viilaamista riittää. Mutta itse ainakin alun jälkeen tykästyin siiheen. Sillähän voi pyöräytellä monta kynttä kerralla ja laittaa yhtäaikaa uuniin. Monet muut geelit olis siinä vaiheessa jo kynsinauhoilla, mutta tämähän ei valu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä luulen, että kokeilen sitä vielä ja yritän ainakin oppia sitä käyttämään :)

      Poista
  2. Oi, noi siniset lakat! Rakkautta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä upeita :) Ei ihmekään, että Oceanista tuli hankittua vielä kaksi pulloa varalle ;)

      Poista
  3. Ei kai nyt kukaan mitään sellaista kommentoi ??? Nou-nou-nou.
    Sähän oot edistynyt kynsienteossa ihan aimoharppauksin viimeaikoina.
    Muutama vuosi vielä lisää harjottelua, niin nehän alkaa olla jo ihan käypäset. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, se piristi aamuani todella paljon! :)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!