maanantai 2. syyskuuta 2013

Gina Tricot - Blue Bug

Kirjoitan tätä postausta kahden hampaan paikkauksen ja kolmen viisaudenhampaan poiston jälkeen, että höpötykseni saattaa olla sekavaa, tai sitten ei :D

Tässä käytetyt tuotteet (kerrankin!). CosMerya lähetti testiin tuon Cuccion Quick Dry Dopsit ja Silkin Oil of Moroccon. Cuccion pikakuivattavat tipat toimivat hyvin, lakkaukseen pystyy kevyesti koskemaan muutaman minuutin jälkeen. Suuren suuri harmitus on pullossa oleva pipetti. Pipetistä tulee liian isoja tippoja kynnelle, joten osa nesteestä valuu sormea pitkin ja pahimmassa tapauksessa tipahtaa vielä pöydälle tai vaatteille. Kokeilin kaikenlaista mahdollista, että saisin tiputettua pienemmän tipat kynsille, mutta ei onnistunut. Vallan hyväkäyttöinen kyllä näin esimerkiksi leimojen välissä käytettynä. Sain lakkapinnan sen verran kuivaksi, että uskalsin leimata :)

Silk Oil of Moroccon pienessä tekstissä lukee, että tuote on tarkoitettu iholle ja hiuksille. Kokeilinpa sitä sitten sormiin ja kynsinauhoille. Öljy ei oikeastaan tuoksu miltään, imeytyy hyvin ja pelastaa kynsinauhoja sen verran, mitä pelastettavissa on. Miinuspuolena se, että putelia saa koputella sormea vasten, jotta sieltä saa öljyn tulemaan ulos. Puteli on niin kova, ettei sitä saa puristettua ja korkkina on pieni reikä, josta öljyn saa ulos. Tosin tämähän auttaa siinä, etten minä varsinkaan laita öljyä liikaa.

EDIT1. 31.10.2013. Sain CosMeryalta tietää, että Silk Oilini on näytepullo, joten annostelijaa siinä ei ole. Normaalinkokoisessa tuotteessa on annostelija :)

Ai mitä tein tuolla IsaDoran Pool Crushilla? Nooo, kokeilin leimata :D Leimoista ei tullut yhtenäisiä enkä jättänyt niitä ilman päällyslakkaa. Kokeilin kyllä karheutta ennen päällyslakan laittoa ja kyllä sitä siellä oli! Oli tietty järkevää leimata tuollaisen moniulotteisen Blue Bugin päälle sinisellä, joka ei kunnolla edes peitä. Leimat XL-laatasta 30, leimoissa lukee Love ja muutama sydänkin löytyy. Ihan jees nämä olivat :)

Tässä vielä Blue Bug yksinään. Sain tämän lakan lahjaringistä lahjaksi. Oikein mielenkiintoinen lakka! Näissä kuvissa esiintyy paljon vihreää, mutta livenä löytyy myös kultaan taittavaa ja tuo pullossa näkyvä sininen tulee esille varjossa. Koostumus on harmittavainen: jos lakkaa liian ohuesti, jää kaljuja kohtia; jos taas liian paksusti niin käy kuten kuvassa... Lakka pakkautuu johonkin kynnen kohtaan ennen kuin alkaa kuivua. Siveltimen jäljet jäivät ainakin mulla näkyviin oikein hyvin. Nimetön tosin onnistui oikein hyvin! :)

Nyt kirjoittelen teille vielä yhden postauksen parin päivän päähän ja lähden liipustamaan töihin.

Olin muuten todella luottavainen hammaslääkäriini, kun hän ihmetteli ensimmäisen viisurin kohdalla, että "mistäs tuommoinen suoni tulee". Siinä kohtaa alkoi sydän lyödä niin kovaa, että korvissa humisi! Nyt mulla onkin alaviisurien tilalla ompeleet, jotka poistetaan keskiviikkona. Yläviisuri lähti ilmeisesti ihan nätisti. Lääkäri otti nenästäni kiinni yläviisurin poiston jälkeen ja käski puhaltaa nenääni!? Olin ihan että mitääh.. :D Joku fiksumpi voisi kertoa, että miksi puhalsin nenääni? Liittyykö se jotenkin yläviisurin mahdolliseen verenvuotoon?

1 kommentti:

  1. Yläviisurin poiston jälkeen pitää puhaltaa nenään, koska yläviisuri on hyvin lähellä jotain nenäonteloa(?) ja hammasta poistaessa voi tulla reikä sinne välille. Sitä testataan tuolla lailla, että vuotaako sieltä ilmaa. Se saadaan kuulemma paikattua jos niin on käynyt. Mulle suukirurgi kertoi hampaan juurien olleen niin hirveän lähellä tuota onteloa(?) että kielsi viikon ajaksi voimakkaan niistämisenkin :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!