perjantai 6. syyskuuta 2013

Kicksin uutuudet: tekstuurilakat

Osuin sopivasti Kicksiin eilen aamulla etsimään edellispäivänä mainoksessa olleita tekstuurilakkoja. Myyjä laittoi niitä juuri hyllyyn ja kahmaisin sieltä pari mukaani. Nappasin vihreän Moondustin ja ruskehtavan violetin Black Diamondin.








Molempia lakkoja yksi kerros. Kärjet kuultavan kyllä valoa vasten läpi. Lakat ovat mielettömän upeita pullossa, kynsillä kauneus vähän hälvenee, valitettavasti. Kuivuminen kestää kauemmin kuin muiden merkkien tekstuurilakkojen, nämä lakat olivat kyllä todella paksuja. Sain lakat kuivumaan, kun tiputtelin Cuccion pikakuivattavia tippoja kynsille. Se on jännää, että pikakuivattavat tipat eivät tuhoa tekstuuriefektiä! Pistin kyllä loppujen lopuksi kynsille vielä Kineticsin Kwik Kotea toivoen, että saisin pullojen hehkuvan upeuden esiin. Ei onnistunut :s

Kicksin tekstuurit ovat mielenkiintoisia ja ainakaan itse en ole törmännyt tällaiseen vihreään tai ruskehtavaan millään muulla merkillä. Harmi vain, että ruskehtava jäi tylsäksi kynnelle päästyään, vihreä ylsi edes sinne päin.

1 kommentti:

  1. Juu, eivät ole niin nättejä kynsillä kuin pullossa. Auttaiskohan tohon väriin pinnan pilaava päällyslakka ;)
    Mä kattelin noita kaupassa, mutta ei tullut ostettua.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!