perjantai 20. syyskuuta 2013

W7 - Aqua Suede

Tämä on blogin 360. postaus. Huikeeta :) Olen tässä muutaman postauksen ajan äkkiä vain pistänyt kuvat esille, höpissyt jotain kynsistä tai lakasta ja painanut "Julkaise". Jos sitä nyt tänään kertoisi vähän kuulumisiakin, joten jos ei kiinnosta, niin hyppää seuraavat ranskalaiset viivat yli :)

- Olemme nyt muutaman kuukauden asuneet tässä isommassa kämpässä, oikein mukavaa on ollut. Vieläkään tämä "työhuone" ei ole valmis! Lakkalaatikko on sekaisin edelleen, koko lakkakaapisto on väärässä paikassa, joten pakastinta ei saa auki :D Kyllä tämä tästä. Haaveilen, että järjestäisin pienen porukan pikkujoulumiitin täällä meillä, joten siihen mennessä kodin tulisi olla priimakunnossa.

- Viime torstaina ostin auton. Tai noh, se on tilauksessa, koska päätin ottaa lainaa ja ostaa ihan upouuden auton. Joku jossain päin Kiinaa (??) kokoaa mun toiveideni mukaista autoa :D Mulla on tähän mennessä jo ollut kaksi Toyota Yarista ja tämän näköinen tulee olemaan uusin Toyotani (Toyota Yaris 2013, turquoise). Auto on mulla viimeistään marraskuun lopussa, joten voitte varmaan arvata, kuinka odotan talven saapumista!

- Töissä menee mielettömän hyvin. Ei enää ahdista koko päivän, että meneekö kaikki nyt oikein :D Työkaverit on ihan mielettömän ihania! Voisin olla joka päivä töissä, jotta tuntuisi, että marraskuu tulisi nopeammin :D

- Odotan todella innolla ensi viikkoa. Ensi viikon lauantaina toivon mukaan pääkaupunkiseudulta pöllähtää pari Lahjaringistä tuttua kynsikaveria, joiden kanssa suuntaamme myöskin Lahjaringistä tutun kaverin luokse. Jännittää jo nyt!

- Himotuslistallani on: eBaysta "kuvausteltta" Anniinan blogista bongattu, IsaDoran tekstuurien syyskokoelma... Mulle kelpaa kyllä kaikki maailman tekstuurit, on ne niin ihania!

- Ripsiväri pitäis päästä ostamaan tänään.

Jos nyt niihin kynsiin, kun alkaa ehtymään tämä mun höpöttelyni.



W7 Suede oli erittäin helppo lakattava ja kuivui ilmiömäisen nopeasti. Päällyslakkaa ei ole, joten suede-lopputulos näyttää miellyttävältä. Lakkaa on kaksi kerrosta valkoisen geelilakan päällä. Ärsyttävintä tässä lakassa oli kynsinauhojen siistiminen, koska sininen jämähti niihin kuin tauti.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!