maanantai 25. marraskuuta 2013

Kotipostaus

Noniin, vihdoinkin se tuli! Ollaanhan me täällä jo ehditty asuakin koko kesä ja syksy :D Nyt sattui olemaan kolmen päivän viikonloppu eli perjantaista sunnuntaihin vapaata, niin pistettiin kämppä hyrskyn myrskyn ja pyydettiin kavereita kylään. Perjantaina mulle tuli kynsiasiakas, jolle tein rakennekynnet. Niistä kynsistä en kerennyt kuvaa nappaamaan, koska tämä asiakas lähti vauhdilla meiltä pois. Ei suinkaan sen takia, että kamalaa olisi ollut, vaan siksi, että hänellä oli seuraava meno :D Avokillakin kävi kaveri kylässä samana päivänä. Lauantaina oltiin avokin keikalla illalla ja sunnuntaina kaksi kynsiystävääni olivat kylässä.

Ja koska enhän yksinkertaisesti voi päästää kotiini kavereitani, jos kotini on sekaisin, joten mehän siivottiin täällä sitten. Jonkun mielestä voisi olla siistimpääkin, mutta kyllä me tämäkin kelpuutetaan. Otin muista huoneista paitsi makuuhuoneesta kuvia, koska makuuhuone ei ole paraatikunnossa :D

Tervetuloa kotiimme! Matkamme alkaa eteisestämme. Ei mikään ihmeellinen eteinen. Vaatenaulakko löytyy, eteisen kaappeja on yhteensä neljä ja tuossa korissa on paljon tuollaisia kangaskasseja ja niitä kauppojen kalliimpia paksuja muovikasseja. Esim. sieltä löytyy S-ryhmän suklaakassi, englanninlakukassi ja kahvipapukassi :D Löytyy myös K-ryhmän värikkäitä kasseja ja Lidlen kangaskasseja.

Kotimme ehkä taiteellisin elementti on tuo lamppu. Omasta mielestäni se on ihan mielettömän hauska! Sitä kelpaa tuijotella ja osoitella vieraille.

Suihkun ovi vasemmalla ja vessan ovi oikealla. Niiden välissä lapsena tekemäni maalaus. Jos joku arvaa, mitä maalaus esittää, saa kumarruksen täältä päästä :D

Suihkua en esittele tämän enempää kuin suihkuverhon. Rakastan tätä Kelohonka-kuosia. Onhan se jo tullut selväksi? :D Suihkussa on vielä yhdessä kulmassa pesukone ja likapyykkikori. Löytyy myös kaksi pyykinkuivatusoksaa.

Vessassa lääkekaappi ja kaikenlaista kamaa, kuten varmaan jokaisella meistä. 

Hiusharjat, pannat, kuivashampoo, pampuloita... 

Vessan ovi ei pysy raollaan itsekseen, joten löysin joskus Tiimarista tällaisen hauskan kissavahdin, joka pitää ovea sen verran raollaan kuin tarpeellista. Ansa on joskus höykyttänyt tätä, mutta yleensä nappisilmä saa tönöttää rauhassa oven raossa. Siksihän meillä pidetään vessan ovea raollaan, koska Ansan hiekkalaatikko on siellä.

Keittiö. Verhona Marimekon musta-harmaa-valkoinen Ananas.

Pakollinen kissan kurkistuskuva. 

Hella, ja viilat kuivumassa pesun jäljiltä. SodaStream, ruokaöljy ja spaghettipurkkikin edustavat. 

Mulla on paljon, paljon näitä OBH Nordican Chilli-sarjan tuotteita keittiössä. Löytyy leivänpaahdin, vatkain ja vohvelirauta, jotka eivät ole esillä ja päivittäisessä käytössä ovat vedenkeitin ja mikro. Jos joisin kahvia, hankkisin myös Chilli-kahvinkeittimen. Nyt avokki juokoon pikakahvia :D Yleiskonekin (kaapissa) on tuollainen tummanpunainen, mutta ei OBH Nordican tuote :)

Keittiön seinän toisella puolella on kolmas huoneemme eli harrastushuone eli tietokonehuone eli työhuone. Unohdin ottaa pakastimesta kuvan, mutta siis pakastin on tuosta bassosta noin pari metriä oikealla. Kaksi Ikean hyllykköä kantaa sisällään murto-osan avokin elokuvista. Tuon basson ei ilmeisesti edes kuuluisi olla meillä, mutta tuossahan se näyttää seisovan... Tuohon paikkaan ehkä joskus ilmestyy nojatuoli, tällä hetkellä siinä on oikein oiva paikka pyykkitelineelle, jota en myöskään kuvannut.

Työhuoneessa on neljä kaappia. Näissä on paljon tavaraa! :D Tummanpunaisen basson kuuluu olla tuolla. Kynsiboxissa tällä hetkellä sellaista kamaa, jota en oikeastaan edes käytä. Pyyhkeet ovat tuolla siksi, että saan kynsiasiakkaille käden alle ne.

Kynsipisteeni. Perjantainen asiakkaani kutsui tätä kynsistudioksi :D Kynsipöydällä lepää UV-uunini, pöydällä lamppu, jatkojohto ja rakennekynsikamppeet. Noiden laatikoiden sisällöt olettekin nähneet joskus aikaisemmin. Suunnitelmissani on, että siirrän toisen television tuon pöydän päälle, jotta tässäkin huoneessa voisi katsoa telkkaria. Tässä huoneessa on myös työpöytä ja tietokone, joista en ottanut kuvaa, koska avokki teki siinä jotain kuvia ottaessani. Verhona tässä huoneessa punainen Kelohonka.

Olohuone, josta pääsee makuuhuoneeseen (ovi vasemmalla, kitarapussin vieressä) ja parvekkeelle. Kuten huomaatte, täällä taas verhot, tyynyt ja matto edustavat Kelohongan vihreää linjaa. Löytyy isoa telkkaria, digiboxia, videonauhuria ja PS3. Tauluja on seinällä, kissankiipeilypuu taustalla ja Alex-hyllykön päällä on kaiutin. Tuossa sohvan etualalla, ei mahtunut kuvaan, on pari vinyylilaatikkoa.

Vielä kuvaa kissankarvaisesta sohvasta ja tyynyistä :)  

Piti vielä levittää tuo verho. 

Avokin levysoitin ja DVD-laatikostomme. Tykkäämme siis katsoa leffoja, paljon. Lattialla vielä avokin vinyylilevyt laatikkoineen. Ansan kuljetuskoppa, potkupötkö ja rapinaputki myös kuvassa.

Ansan kuljetuskopassa on lampaantalja :) 

Ja pakollinen kissakuva näin loppuun. Tuolta vasemmasta yläkulmasta pilkistää työhuoneen punainen verho.

Semmoisessa kodissa me siis asutaan. Nyt painun nukkumaan tästä, huomenna on aamuvuoro ja työviikko alkaa. Hyvää viikkoa kaikille lukijoilleni!

10 kommenttia:

  1. Ihana toi eteisen lamppu!!! :) Nähdää huome(tai siis tänää), mää tuun vast iltavuoroo :D

    VastaaPoista
  2. Tulihan se sieltä vihdoin. :D Tuo lamppu on kyllä hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sillä kesti tulla... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;D

      Poista
  3. Teillä on kiva koti :) Tuo eteisen lamppu on kyll tosi cool! Voisin meidänkin kotiin sellaisen hankkia :D Ja kelohongat ♥ Ja ihanan kokoinen keittiö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lampun ostin KodinYkkösestä :) Ai sielläkin tykätään Kelohongista :)

      Poista
  4. Meilläkin on olohuoneessa vihreät Kelohonka verhot 8)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!