lauantai 30. marraskuuta 2013

Synninpäästö: IsaDora Sugar Crush - Emerald ja Wine Crush

Odotin todella innolla IsaDoran syyskokoelmassa ilmestyviä tekstuurilakkoja. En muista, missä blogissa näin näitä ensimmäisen kerran, mutta mieliteko oli kova. Olin jo tilaamassa näitä Ruotsista, mutta kukaan ei lähtenyt kimppatilaukseen mukaan, joten jätin ajatuksen. Kyllä tekstuurit sitten viimeinkin rantautuivat tänne Turkuunkin.


Muut lakat tästä kokoelmasta eivät livenä enää houkutelleet kuin Emerald ja Wine Crush. Miksi pidän näissä ensimmäisissä kuvissa rekvisiittana Kicksin lakkapulloja, johtuu siitä, että Kicksin Black Diamond ja Moondust ovat tarkalleen samaa tavaraa kuin IsaDorat. Pullossa värit ovat samat, kynsillä värit ovat samat, kuivumisaika ja lopputulos ovat samat. Yksi asia on eri: hinta suhteutettuna pullon kokoon. IsaDorat ovat noin 9€/plo/6ml, Kicksit noin 9€/plo/10ml.

Kicksin Moondust pikkurillissä, IsaDoran Emerald Crush nimettömässä. 

Tässä kuvassa omasta mielestäni sormien asento hieman hämää, että lakat näyttäisivät erilaisilta, mutta ovat kyllä ihan täysin samanlaiset. Keskisormessa IsaDoran Wine Crush ja etusormessa Kicksin Black Diamond. 

Oli vielä pakko ottaa muutama kuva harvemmin toteutetuista tekstuurilakkojen lopputuloksista eli päällyslakan kera:






Eivätkös olekin ihan dupet keskenään? :)

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!