sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Synninpäästö: Rulix - 41

Ostin lakan joskus ystävältäni, koska lakan vaaleassa pohjassa oli mielenkiintoista kultaista shimmeriä. Ilman kommelluksia en välttynyt tämän lakan kanssa. Nappasin korkista kiinni ja heilautin lakkaa, kuin sekoittaakseni. Lakkapullo lensi kaaressa lattialle ja rääkäisin kovaäänisesti. Luulin, että nyt on haalaripuku, sohva ja matto ihan kynsilakassa. Mutta, huh, selvisin säikähdyksellä, koska vain tuo korkin suoja irtosi. Tuon suojan alla on vielä pieni pyöreä korkki, jolla sitten lakataan.

 Nojoo... Lakka ei peitä kunnolla eikä myöskään meinaa kuivua millään. Hauska kultainen shimmer siinä tosiaan on, tuon harmahtavan pearlmaisen pohjan kera. Vallan kiva lakka olisi esim. water decalssien alle tai tarrojen kanssa. Myös toimisi erinomaisesti leimojen alla. Jos tämä lakka siis joskus kuivuisi...

 Ja se haju... Hyi kauhea! En edes muista milloin viimeksi olisin kynsiä lakatessa meinannut pyörtyä. Tätä lakkaa en vaan kehtaa myydä eteenpäin, edes pahimmalle vihamiehelle, juurikin tuon kamalan hajun takia. Jos kukaan sitä ei nyt tämän postauksen myötä itselleen himoitse, niin Rulix löytää itsensä roskiksesta.

Aloitin tällä lakkauksella swatchauksen maratonin. Alkoi meinaan kyllästyttää se syntilaatikko :D Haluan päästä niistä lakoista nopeasti eroon! Tai noh, onko eroon väärä sana, mutta siis, että saisin ne varsinaiseen lakkalaatikkoon :) Lakkailin siis yhtenä iltana ties monellako lakalla kynsiä. Lakkasin, siistin, öljysin, kuvasin ja poistin. Ja ei kun uusiksi :D Tällä tavoin sain myös yllättävän paljos postauksia aikaan ;D Sehän nyt on sanomattakin selvää, että työt haittaavat tätä harrastustani, koska kaksivuorotyössä joudun sumplimaan, milloin ehdin lakkailla. Onhan se joskus edes kiva olla postauksia vähän varastossa ;)

Onko ketään vapaaehtoista, joka tämän haisevan lakan välttämättä haluaisi itselleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!