keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Long time no see

Eihän tuo otsikko kuvasta periaatteessa lainkaan sitä, mitä täällä blogissa ja blogin takana on tapahtunut tämän syksyn aikana. Olen ajoittanut useita postauksia ilmestymään teille joka 3. päivä, koska olen syntilaatikkoa tyhjennellyt. Tätä tulee kestämään vielä ensi viikolle asti. Siksi en ole huomioinut lainkaan itsenäisyyspäivää (kyllä, rakkaat lukijani, SE KIRJOITETAAN PIENELLÄ :D), adventteja tai muutenkaan joulua ja talvea. Joku on ehkä huomannut postaustehtailuni postauksien lyhyydestä ja mitäänsanomattomuudesta. Enhän voi ennalta kirjoittaa sitä, mitä lähipäivinä on tapahtunut - tai tässä tapauksessa tulee tapahtumaan :D

Olen ollut sunnuntaina ja maanantaina kovassa kuumeessa, tiistai ja keskiviikko mennyt ilman kuumetta. Kamala yskä on edelleen ja ääni on möreänä tai miltei poissa. Huomenna pääsen töihin taas ja näillä näkymin joulu menisi ilman sairastelua :)

Idea tähän postaukseen tuli tämän päivän ajastetusta postauksesta, jossa mainitsin lightboxista. Ensimmäisen kerran luin kivasta lightboxista kaverini Anniinan blogista Tiny Nail Design. Sitten pyysin Anniinalta linkkiä hänen tilaamaansa lightboxiin. Lightboxin saapumisessa kesti nelisen kuukautta :D Mutta tulipahan kuitenkin!

Lightboxin mukana tulee kolme taustakangasta: sininen, musta, valkoinen ja punainen. Testasin geelilakkaukseni kanssa kaikkia näitä. Näette pian lopputuloksen. Tulin itse siihen tulokseen, että on parempi pitää taustalla joko valkoista tai mustaa kangasta, ehkä kuitenkin mieluummin valkoista. Jos taas haluan korostaa jonkun lakan sinistä tai punaista taittoa tai väriä, valitsen sen mukaisen kankaan taustalle.

Tässä lightbox luonnonvalolampun aavemaisessa kajastuksessa. Tosi kätevä ostos! Molemmat kädet mahtuu sisälle ja tuo avautuva aukko on todella suuri. Lightbox menee tosi kivasti kasaan, joten saan sen aina pois avomiehen ja kissan tieltä. Tästäkin kuvasta voit bongata toisen näistä karvaturreista avustamassa minua...

Sitten niihin lakkakuviin. Kynsillä Dependin geelilakkapohja (pohjalakka ja päällyslakka) ja Kineticsin valkoinen geelilakka. Geelilakat kynsillä niin kauan, kunnes jaksan väsäillä itselleni jälleen uudet geelit. Vanhat ranskikset saivat kyytiä, kun alkoivat ilmaantua kylmyydestä.


Mustasta taustasta sain kynsille ylimääräiset karvat huomaamattani. Harmi, etten tajunnut karvoja kynsilläni ennen kuin aloin kuvia muokata koneella :D


Jännästi itsekin huomaan taustavärin vaikutuksen kuviini. Sininen taustaväri varsinkin osui hyvin tuohon valkoiseen lakkaan. Punainen taas saa ihoni vaikuttamaan punaisemmalta. Katsotaan, josko saan sinertävältä tai punertavalta lakalta irti enemmän, jos vaihdan taustavärin kuvatessa niitä.

Kiinnostuitko lightboxista?


Sitten vielä ihan pieni mainoksenpoikanen meille isommille naisille. Itselleni iski eräänä iltana kova himo saada duffelitakki. Eikä mikä tahansa duffelitakki, vaan UPEA duffelitakki :D Nojoo, suomalaiset nettikaupat ovat pullollaan takkeja, hinnat alkaen 150€ tai koot ihan liian pieniä. Googlettelin myöhään illalla takkeja ja törmäsin nettikauppaan: Simply Be Euro. Löysin sieltä duffelitakin noin 50 euron hintaan postikuluineen. Arvatkaa, ostinko:
By the way, yhtäkään kommenttia, johon sisältyy ylipainon kommentointi negatiiviseen sävyyn, ei tulla tässä blogissa julkaisemaan ;) Oletan, että lukijani ovat vähintäänkin mieleltään kypsiä ihmisiä, ettei tarvitse kommentteja siksi sensuroida, koska en halua idioottimaisuutta kommenttiboxiini levittää!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kyllä näyttää kuvat. Tollainen teltta olisi kyllä kätevä, itsellä vain ongelma, että missä tuollaista säilyttäisi. Minä kun en tykkäisi, että tuollainen nököttäisi näkösällä, joutuisi liikaa selittelemään ihmisille, että mikä ihme se on :D

    Ja mitä tulee takkiin, niin tosi ihana! Minullekin duffeli kelpaisi :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!