sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Uudet geelit

Tein joulun kunniaksi uudet geelit vanhojen tilalle. Tilasin Viisin alesta uusia tavaroita, joita pääsin kokeilemaan tässä geelauksessa.

Pohjalla olen alkanut aina käyttämään Mosaicin Flexyä ja kynnet on alkaneet pysyä paremmin eikä ilmaantumisia tule yhtä helposti kuin ennen.

Ranskiksessa käytin Mosaicin Cloud-rakennegeeliä, jonka tilasin Viisin alesta. Cloud on sopivan jäykkää ja helppo muokata ja asetella muotille. Eikä geeliä tarvinnut sekoittaa ennen käyttöä, suuri plussa siitä!

Itse rakenne on tehty Crystalilla. Minulla on jäljellä pieni purkinpohja Crystalia, jota pyrin käyttämään loppuun. Kävipä vielä sellainenkin juttu, että tilasin Viisiltä 50ml Crystalin purkin, eli ison purkin. Kun se saapui ja laitoin sen odottamaan kynsilaatikkoon, huomasin, että siellä odotti avaamistaan toinen iso purkki Crystalia. Silloin tajusin, että olin pyytänyt ystävääni toimittamaan myös Crystalia minulle I Love Me -messuilta. Nyt on sitten Crystalia kerrakseen...

Päällimmäiseksi laitoin Mosaicin uutuutta, Green Veiliä. Veil tuo upean hohteen kynnelle. Se on yhtä monipuolisesti käytettävissä kuin muutkin Mosaicin geelimaalit. Itse halusin peittää sillä koko kynnen, koska se on niin upea :)

Kuvausrekvisiittana käytetty Zoyan Cherylia. Tällä voisikin lakata, kunhan seuraavan kerran pääsen rauhassa lakkaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!