perjantai 6. joulukuuta 2013

Uusi blogiyhteistyökumppani: Cosecha

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä blogiyhteistyökumppanini Cosechan kanssa. Linkit olen valinnut vain teitä lukijoita varten, jotta löydätte sen, mitä minäkin olen löytänyt. En hyödy linkkien käytöstä mitään.



Cosecha on turkulaisen Mirkan yritys, joka myy paljon erilaisia käyttötavaroita, jotka on yksilöllisesti tehty upeista kankaista. Cosecha on alkuun puuhastellut 50-luvun tyylisiä vaatteita naisille, kunnes kerran syntyi kännykkäpussi ja kukkaro - sitten syntyi laukku jos toinenkin. Kesällä 2012 Mirka päätti Cosechan tulevaisuuden kuuluvan kukkaroille ja laukuille.

Cosechan tuotteet valmistetaan 100% suomalaisena käsityönä. Cosecha toimittaa tuotteensa supernopeasti, kunhan maksu on kirjautunut tilille. Varastotuotteet postitetaan seuraavana arkipäivänä. Vaikka tuotteet olisivatkin loppu varastosta, ne voi tilata tilaustuotteina. Postitus tapahtuu aina 1. luokassa. Mittatilaustöissä toimitusajan saa selville yhteyttä ottamalla. Myös nouto Turun Jyrkkälästä on mahdollinen. Cosechalla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja toimituskulut ovat kiinteät. Ei siis pelkoa yllätyskuluista. Myös maksutavat ovat monipuoliset: ennakkomaksu tilisiirtona, PayPal-maksu (itse käytän tätä) tai noudon yhteydessä käteisellä tai kortilla. Ulkomaantoimitukset voi maksaa ennakkomaksulla tilisiirtona tai PayPalilla.

Cosechalta löytyy myös blogi, jonka kautta muodostimme yhteistyömme. Blogista löytyy mielenkiintoista luettavaa ja upeita töitä.

Cosecha on mukana monipuolisissa tapahtumissa niin Turussa kuin muuallakin Suomessa. Täältä kannattaa kurkata, missä tapahtumassa voit Cosechaan törmätä. Ja mikäli ulkoilmatapahtumat tai muut suuret tapahtumat eivät ole mieleiset, voit ottaa Mirkaan yhteyttä kotikutsujen merkeissä.

Cosechan tuotteita ovat:

- Avainkaulanauhat. Sosiaali- ja terveysalalla aina suositellaan avainnauhoiksi sellaisia, missä on vähintään kaksi lukkoa. Erityisen tärkeä on tuo niskassa oleva lukko, jonka saa helposti auki, jos joku ihminen tai tavara tarttuu avainnauhaan. Itse en tällä kertaa ostanut avainnauhaa, mutta jos ostaisin, ostaisin ehdottomasti Värikkäät pöllöt.

- Laukut. Maatuska-laukussa on vedenpitävä pintakangas, joka sopii myös erinomaisesti talvikäyttöön. Laukusta löytyy sisältä vetoketjutasku ja ulkoa nepparitasku. Itse tilasin kaksi olkapussukkaa, joihin rakastuin Turun Silakkamarkkinoilla, missä törmäsin Cosechaan ensimmäistä kertaa.

Oranssi oli vain niin kauniin värinen, etten voinut sitä vastustaa, ja Kissapallot puhuu kankaansa puolesta. Huomasin, että Oranssin nauha on muutaman sentin lyhyempi kuin Kissapallojen. Tämä ei menoani haittaa, vaan nyt pääsen töihin testaamaan, kumpi on parempi. Pussukka, joka roikkuu hieman korkeammalla ja todennäköisesti pysyy paremmin poissa tieltäni, vai pussukka jonka paikkaa saan vaihdettua helpommin. Kumpi tahansa valikoituukin työkäyttööni, niin toinen jää vapaa-ajanpussukaksi :) Näissä olkapussukoissa on vielä se hyvä puoli, että niiden olkanauha voidaan irrottaa ja siirtää pussukka vyölaukuksi. Saatte myöhemmin kuvia pussukoistani.

- Pienet kännykkäpussit. Jos omistat pienen puhelimen, suosittelen pientä kännykkäpussukkaa. Itselläni on Samsung Galaxy SII enkä tulisi toimeen ilman isoa kännykkäpussukkaa tai olkapussukkaa. En vaan pysty pitämään kosketusnäyttöpuhelinta/älypuhelinta esimerkiksi avainten seassa tai laukussa vapaana pyörimässä. Omaa silmääni hivelee tämä Talvikukat-kangas.

Cosechan kännykkäpussukat on tehty ajatuksella. Pussukoiden sisäpuoli on vuorattu fleecellä, joka suojaa puhelinta kolhuilta, jos pussukka esimerkiksi lipeää kädestä tai tippuu pöydältä. Pussukan saa roikkumaan esimerkiksi vyölenskuihin tai avainnauhaan. Kännykkäpussi on suunniteltu niin, että myös musiikin kuuntelu kännykästä onnistuu, koska kuulokkeiden johdon saa pujotettua pussukan tarraläpän vierestä. Pussukkaa voi käyttää myös vaikka kamerapussukkana tai diabeteksen hoidossa käytettävän insuliinipumpun mukana pitämiseen. Fleece-vuori suojaa insuliinipumppua pakkaselta ja kolhuilta.

- Isot kännykkäpussit. Näihin isompiin pussukoihin mahtuvat uudet älypuhelimet kuten Samsung Galaxy SIII. Pussukoiden suunnittelussa on otettu huomioon, että puhelimessa saattaa olla silikonisuojus ja sekin mahtuu sisälle. Kuten pienemmissäkin pussukoissa, näissäkin on tarraläppä pussukan avaamisen helpottamiseksi ja pussukan saa roikkumaan avainnauhaan tai vyölenskuun. Myös isommista löytyy fleece-vuori ja niitä voi käyttää esimerkiksi kamerapussina. Musiikin kuuntelu onnistuu tämänkin kanssa! Näistä kankaista söpöin on Kukkapuput.

- Kukkarot. Cosechalta löytyy kahta tyyppiä kukkaroita: tuhti ja suora. Tuhti-kukkaroiden salaisuus on niiden muotoilussa. Pohja on kolme senttiä leveä, mikä antaa pussille paljon lisätilaa. Kukkaroon sopii kaikenlaista pankki- ja luottokorteista käteisvarantoon. Koko on sopiva vaikka lapselle! Tämä Turkoosi on ehdottomasti lempparini.

Suora-kukkaroihin mahtuu melkeinpä mitä tahansa. Perinteiset kortit ja käteisvarat, puhelin tai vaikkapa meikkituotteita. Myös vanhanmallinen ajokortti mahtuu tähän malliin. Kukkaron kehyksessä on molemmin puolin kolot, mihin saa vaikka nauhan roikkumaan. Kaikki Cosechan kukkarot valmistetaan ommeltavista kehyksistä, jolloin kukkarot on mahdollista saada uusikäyttöön ja ovat ekologisempia kuin puristettavat mallit. Ommeltavat kehykset ovat vahvat ja kestävät. Taikametsä-kankaasta löytyy myös suora kukkaro -versio.

- Tuplakukkarot. Tuplakukkaro pelastaa tilanahtaudelta, koska siitä löytyy nimensä mukaisesti kaksi erillistä lokeroa, jotka molemmat suljetaan klipsulla. Tuplakukkarot ovat monikäyttöisiä, voit itse valita, mitä tavaraa pidät missäkin välissä. Tuplakukkaroon saa hyvään järjestykseen niin kortit, kolikot kuin puhelimen. Kauniin tuplakukkaron saa esimerkiksi tässä Perhoset-kankaassa.

- Mittatilaustuotteet. Jos et löytänytkään sopivaa kangasta tai tarpeisiisi sopivaa tuotetta, ota yhteyttä Mirkaan. Mittatilaustuotteen teosta voi sopia sähköpostilla, yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse. Facebookista näkee erilaisia mittatilaustuotteita, joita Cosechan kautta on tilattu. Jäin itse kyseiselle sivulle selailemaan Mirkan upeita töitä!

- Viimeinen tilaisuus eli kun materiaali loppuu eikä lisää ole tulossa. Tältä sivulta löytyvät ne kankaat, jotka ovat loppumassa eli jos joku näistä kuoseista himottaa, se on hankittava nyt eikä ensi vuonna. Kun kangas loppuu, joudut tyytymään toiseen kuosiin, koska mallit pysyvät kuitenkin samoina.

- Lahjakortit. Cosechalta saa myös lahjakortteja, mikäli on vaikeaa valita lahjaa toiselle. Hyvänä lahjana toimii lahjakortti, mikä mahdollistaa, että lahjan saaja voi itse valita mieluisan tuotteen ja kuosin.

- Uutuudet. Täältä löytyy uutuudet, jotka ovat löytäneet tiensä Cosechan valikoimaan.

Tältä sivulta voit lukea paljon tärkeää tietoa Cosechasta, esimerkiksi tuotteiden hoidosta ja työhuoneesta. Löydät sivulta myös Cosecha-nimen lausumisohjeen (itse lausun: [Koseetsha]).

Siinäpä teille informatiivinen postaus uudesta yhteistyökumppanistani. Yhteistyössä tehdyt postaukset tunnistatte siitä, että alussa on kursivoitu teksti postauksen tarkoituksesta ja postauksen lopussa tämä kuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!