keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Synninpäästö: Kiko - 456

Nyt en ihan oikeasti muista, olenko tällaista postausta koskaan julkaissut. Ainakin tämä lojuu luonnoksissa? Pistänpä nyt sitten luettavaksi teille :)

Kiko - 456 on upein lakka uudesta Sugar Mat -kokoelmasta ja sitä ei ole kiistäminen. Kimallus on upeaa niin märkänä kuin kuivattuaan. Mietin pitkään, jätänkö lakan tekstuuriksi vai kokeilenko, miltä se näyttää päällyslakalla. Jätin tekstuuriksi :)

Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Yksi kerros olisi hyvin riittänyt, mutta lakkauksen tasaisuuden vuoksi levitin kaksi.


Lakka on aivan mielettömän upea! Jos en väärin muista, olin lukevinani jostain blogista, että tämä voisi muistuttaa IsaDoran Ocean Crushia. Minun mielestäni ei muistuta. Tämä on turkoosimpaa ja IsaDorassa on pieni kullan vivahde.

Jospa sitä tästä alkaisi valmistautua töihin. Pidin mukavat viisi päivää vapaata! Tai noh, nehän oli laitettu työvuorolistaan, kun kertyi noita arkipyhiä paljon :)

Alkoiko tehdä mieli tätä lakkaa?

1 kommentti:

  1. Aivan tosi upea lakka!! Saakohan noita vielä Kikolta. Pakko saada (koska mulla ei oo yhtään sinisen sävyistä hiekkalakkaa...)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!