maanantai 13. tammikuuta 2014

Synninpäästö tummanharmaille

Kaikki eivät ehkä ajattelisi näiden olevan tummanharmaita lakkoja. En vain keksinyt parempaa kuvailua näille väreille.

Lakkauksen pohjana Essencen Chic Reloaded, joka peitti yhdellä kerroksella. Chicin pullossa näkyy hieman duochrome-efektiä, mutta se ei ainakaan minun kynsilleni päädy. Kirppislaatikkoon tämä, en oikein innostunut väristä.
Etu- ja keskisormessa Butter Londonin kimalteleva No More Waity, Katie. Vaaleanharmaalla pohjalla violettia glitteriä. Jos tätä yksin alkaisi lakkailemaan, ei kaksi kerrosta riittäisi peittämään. Vallan nätti lakka, en nyt heti sitä kirppislaatikkooni laita. Voi antaa esim. mustalla pohjalla vielä enemmän itsestään.



Tässä viimeisessä kuvassa näkyy parhaiten Lac Attackin Death Day Party. Hyvin samankaltainen Butter Londonin kanssa, on vain paljon pienempää glitteriä ja paljon enemmän. Ei kuitenkaan kirkaan pohjavärinsä takia peitä lainkaan. Kokeiltu on. Tämä Lac ei myöskään, ainakaan vielä, lähde etsimään uutta kotia. Aion sitäkin kokeilla mustan tai vaikka valkoisen lakan kanssa. Olisi mielenkiintoista nähdä nämä molemmat valkoisen lakan päällä!

Olivatko nämä tummanharmaita?

2 kommenttia:

  1. Kuolemapäiväjuhlat, huomaa et olen potterhead kun kuolaan lakkaa pelkän nimen takia.. :D Just olenkin lukemassa salaisuuksien kammiota just siinä kohdassa kolmattasadattayhdeksättäkymmenettäneljättä kertaa ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi samannäköiset lakat, mutta ihania molemmat. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!