keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Zoya - Arabella

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni! Viettäkää mukava vuosi omilla tahoillanne ja jatkakaa blogini postauksien kurkkimista :)

Uuden vuoden ensimmäinen postaus. Ja tietty tekstuurilakkahan sen täytyy olla! Oli tuossa parin päivän aikana kynsillä ihana Zoya - Arabella.

Ja kuten huomaatte, kynnet ovat nysähtäneet. Viilailin geelit pois ja ajattelin pitää hetken tauon niissä. Ja tähän minua ei missään nimessä ajanut lamppujen puuttuminen (ja laiskuus uusien tilaamisessa, köhköh), vaan halusin kokeilla jotain uutta. Kasvavatko kynteni, millaisina ne kasvavat ja olisivatko ne yhtä upeat ja vahvat kuin joillain luonnonkynsibloggareilla. Apunani luomukasvatuksessa on OPIn Original Nail Envy. Nail Envyä olen käyttänyt kohta viikon ajan, mutta eihän se mitään tarkoita :) Voitte olla varmoja, että tulette ainakin tämän lopputalven seuraamaan kynsieni kunnon kehitystä :D

Mutta nyt siihen upeaan Arabellaan! Pohjalakkana käytin Nail Envyä, nyt kun sitä tulee lisättyä joka toinen päivä, päällyslakaksi ei luonnollisestikaan mitään. Arabella kuivui nopeasti ja nämä tyngät se peitti yhdellä kerroksella.



Löytyykö sinulta Arabella? Mitäs tykkäät väristä?

Tässä innolla odottelen Kikon tilausta, kun eräs kynsiystäväni hihkaisi Lahjaringin chatissä, että Kikolta saa nyt tilattua lakkoja myös Suomeen. Eihän sieltä tietenkään saanut mitään vanhoja upeita tekstuurilakkoja, mutta uusimman kokoelman kyllä tilasin :)

Odottamisesta tuli mieleeni tämän illan piinaava odotus. Tilasin meille pizzaa siinä puoli kuuden tietämillä. Ravintolasta sanottiin heti, että voidaan joutua odottamaan kaksikin tuntia. Ymmärrän kyllä, että sadat krapulaiset tilaavat ympäri Turkua pizzaa ja toiset sata hakevat paikan päältä ja muutama kymmenen mahtuu vielä syömäänkin siellä. Naureskeltiin, että heti tilauksen jälkeen syötiin vähän välipalaa, koska oli kauhea nälkä. 2 ½ tunnin kohdalla meinattiin, että pitäisikö syödä vieläkin vähän lisää, kun alkaa näköäkin haittaamaan tämä nälkä. No, minäpä hyppäsin tähän koneelle kirjoittamaan tätä postausta ja muokkaamaan kuvia kun taas avokki napsi pari nachoa. Avokki naurahti, että jos hän nyt ottaa Skyr-välipalan niin ovikello soi. Noh, kolmen tunnin kohdalla kuulin jääkaapin oven aukeavan ja RING RING :D Ruoka tuli! Itsehän juuri kerkesin Facebookiin postaamaan että "Tämä on sitä slow foodia! Kolme tuntia sitten tilattu, ei näy ei kuulu :D".

Ja nyt katsomaan, onko Nelosen uudesta sarjasta, Under the Dome, mihinkään.

3 kommenttia:

  1. Kaunis lakka ja minusta nämä sun omat kynnet näyttää kivemmalle.Kannattee piipahtaa mun blogissa myös siellä on meneillään pari arvontaa toinen päättyy huomenna ja lakkaarvonta 15 päivä.Uutta isompaa arvontaa luvassa koska 300 lukijan raja tuli vastaan =)

    VastaaPoista
  2. Upean värinen lakka!! :) Ja tuo oli kyllä (Suomen) kynsilakkarintamelle mukava uutinen, että Kiko rupeaa toimittamaan lakkoja tännekin :) Ei haittaa yhtään vaikka en itse ainakaa ole vielä lähtenyt mihinkään tilaukseen mukaan :)
    Ja tuo ruokajuttu kuullostaa tuskaiselta :D Pitäis osata varautua arvioimaan nälkä näinä juhlapäivinä kolme tuntia aikaisemmin, jottei pikkunälkä sitten yllätä ;D

    VastaaPoista
  3. Siis ihan mahtavaa, että kikolta saa tilattua tänne! Tai siis ei rahojen kannalta..
    Mielenkiinnolla odotan sun kynsikasvatuksen tuloksia. Itsekin kiinnostaisi kokeilla, mutta en uskalla :D ja toisaalta haluun taas terävät mantelit.
    Kaiken lisäksi tuo lakka on ihana!
    Ja mulla ei muuten taaskaan oo näkyny sun postaukset feedissä ennen kuin taas tänään ja siksi luenkin vanhoja juttuja.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!