keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tekstuureja skittletesti

Noniin, nyt päästään asiaan! Varsinkin, kun otsikko on oikein oodi suomenkieliopille (anglismit peräjälkeen ja taivutettuna vielä kaikenlisäksi)... Elikkäs MiMaxilta tilasin UV-uuniin uudet lamput, niin samalla koriin tarttui China Glazen uusimmasta kokoelmasta pari uutta lakkaa. Tummempi punainen on nimeltän Shell We Dance? ja vaaleampi Wish On A Starfish. Molempia lakkoja on kynnen päällä kaksi kerrosta. Tänä aamuna luin, että Katri oli lakannut Wish On A Starfishiä kolme kerrosta ja päällyslakka päälle. Koska tein rakennekynteni luonnollisen näköiseksi ja käytin vain yhtä geeliä (vaaleahkonpunainen) niin lakka ei tarvinnut useita kerroksia vaan kaksi ohutta riitti hyvin :)

Tuo Kiko nyt pitää paikkansa aluslakkana, vaikkei luonnonkynsiä enää olekaan. Sanapari "Instant Hardening" kiinnitti huomioni Kikon tilauksen yhteydessä ja päätin sen tilata. Ei muuten koveta sitten yhtään.

Skittletten tein periaatteella 1+2+2. Peukku on lakattu Shell We Dance?lla, etusormi ja pikkurilli Wish On A Starfishillä ja keskisormi sekä nimetön Color Clubin Seasidella, jonka ostin ystävältäni.


Leimalakkana käytin tuttuun tapaan Konadin valkoista. Leimalaattana Cheeky CH38. Vasemman käden kynsissä vaaleanpunaisen päällä delfiinejä ja oranssilla rapuja. Oikeassa kädessä vaaleanpunaisella simpukoita ja oranssilla merihevoset. Tilasin lakkojen lisäksi myös suorakulmaisen leimasimen, josta huhu kulkee, että sen kanssa olisi helpompi kohdistaa leimoja. Ostin itse tuon valkoisen/silikonisen. Se on kohtalaisen pehmeä, ei kuitenkan niin upottavan pehmeä kuin XL-leimasin. Enpä tiedä, auttoiko se vielä minua kohdistamaan leimaa, voitte verrata merihevosten ja rapujen paikkaa kynnellä :D

Wish On A Starfishin kimmeltävää kultaista loistoa. Ihanin vaaleanpunainen lakka aikoihin!

Onko ruudun toisella puolella jo näitä uusia Chinoja vai ovatko ne hankintalistalla?

 

En hyödy linkeistä mitään, en ole yhteistyössä yhdenkään kynsikaupan kanssa.

1 kommentti:

  1. Shell we dance löytyy, wish on a starfish hankintalistalla.. :)
    söpöjä noi merihevoset :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!