perjantai 31. lokakuuta 2014

Dance Legend - Saint-Tropez (Sahara Crystal)


Tänään ei ole luvassa Halloween-kynsiä muista blogeista poiketen, koska en yksinkertaisesti ole sellaisia ehtinyt tekemään. Pari viimeisintä aamuvuoroa on vienyt mehut ihan totaalisesti, joten nyt esittelyssä neonlakkaus.

Ainoa Dance Legendin tekstuurini on tämä neonvihreä Saint-Tropez. Outo lakattava, koska tämä on aika paksua, poiketen siis yleisimmin testaamistani Wow Prism -sarjan lakoista. Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros kuivui todella nopeasti, toisella puolestaan kesti todella kauan kuivua.


Ajattelin, että saan lakan kestämään hyvin, jos peitän sen Mereneidin UV-päällyslakalla. Nojoo, kuivattelin niitä kerroksia varmaan 5 x 3 min. Että ei olisi todellakaan kannattanut. Lakka kyllä pysyi erittäin eheänä ja kiiltävänä siihen asti, kunnes sen tänä iltana kynsiltä poistin. Ainoa työtehtävä, mikä hieman raastoi kiiltävää Mereneidin pintaa, oli toisen ihmisen lakkojen poisto :D


Kuvat olen edelleen ottanut uudella puhelimellani ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Vaikka yksi työkaveri yrittikin vähän dissata sitä ;) Kateutta ilmassa, katsokaas :D Nämä kuvat on otettu olohuoneen ikkunan vieressä, luonnonvalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!