torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 11: Suklainen ylläri

Tällä kertaa tein omasta mielestäni mielettömän hienot kynnet. Ja sitten kuvaus kusi. Pari ensimmäistä kuvaa ovat oudon sumuiset ja pari viimeistä täysin keltaiset. Tein perään toisetkin kynnet eikä niidenkään kuvaaminen ollut erityisen herkkua. Ehkä tänään ei vaan ollut hyvä kuvauspäivä :)

Asiaan! Kynsillä pehmeä punaiseen taittava suklaanruskea Yves Rocher - 103 Rubis, jonka olen äidiltäni saanut. Mielettömän hyvän laatuinen. Jotenkin yllätyin ihan hirveästi, että YR:n lakassa on pitkä sivellin, jossa itse suti päässä ja tätä pitkää sivellintä on vielä erittäin helppo käyttää! Lakka ei pahemmin lotissut kynsinauhoille. Paksusta ja peittävästä koostumuksestaan huolimatta lakka kuivui nopeasti niin itsekseen kuin pikakuivattajan alla. Vaikken erityisemmin ole pitänyt ruskeista/beigeistä/nudeista, tämä ruskea valloitti minut. Käytän toistekin! (Toivoen, että silloin on parempi kuvausonni.)

Päälle lätkäisin kellertävät water decalsit. Decalsseissa ainakin lehtiä, kukkia ja viinirypäleitä. Halusin välttämättä saada tähän lakkaukseen OPIn I Snow You Love Me -lakan ja decalsit valitsin sen mukaisesti :D

Löytyykö sinulta Yver Rocherin lakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!