tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 9: Holoiset yksisarviset

Tällä kertaa holottelua Dance Legendin ja Color Clubin tapaan. Dance Legend - Android oli erittäin positiivinen yllätys. Peitti erinomaisesti ensimmäisellä kerroksella, laitoin tasaisuuden vuoksi kaksi. Androidia etusormessa ja pikkurillissä. Niiden välissä kaverilta synttärilahjaksi saatu Nicole By OPI - Khloé Had a Little Lam-Lam. Kerralla peittävä erittäin tumma turkoosi lakka. Suuret pointsit peittävyydestä sekä lakan helppokäyttöisyydestä!

Leimat nostettu mistäs muustakaan kuin tämän hetkisestä lempilaatastani: Nailz Craze - NC 02. Leimalakkana käytin Color Clubin Eternal Beautya. Leimoihin jäi selviä reikiä ja joka kerta leima ei edes tarttunut leimasimeen. Piti hetken aikaa tuunailla, että sain edes nämä leimat kynsille. Olin kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen ja näillä mentiin parisen päivää :)

Ostin muuten aluslakaksi IsaDoran Peel Offin. Ajattelin kokeilla, kärsiikö rakennekynnet vähemmän, kun ei tule käytettyä reippaasti kynsilakanpoistoainetta. Ainakin nämä sain nätisti rapsuteltua pois parin päivän käytön jälkeen. Kynsinauhojen siistimisessä olen taas siirtynyt testaamaan Oriflamen siistimiskynää. Yksi huono puoli siinä on jo havaittu: siistimistussi on liian kova. Pehmeällä itse tykkäisin siistiä mieluummin.

Nyt olen kokeillut ja ehkä esitellytkin kaikki Dance Legendit, mitä laatikostostani löytyy. Tarvitsee varmaan vilkaista postaukset nopeasti läpi ja tarkistaa, olenko todella esitellyt kaikki. Jos en ole, pitää se vielä tehdä. Ne kun on niin pal hienoja :)

Ratsastivatko nämä yksisarviset suosioosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!