keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kumarrus, niiaus ja rahankäyttö

Ihan ensinnäkin haluan kiittää ja kumartaa teitä uusia lukijoita, jotka olette lukijoikseni tulleet! Miksei nyt vanhojakin kiitellä siitä, että olette kommentoineet postauksiani ja vielä ihanan positiivisesti! Tuli niin paljon parempi mieli heti illaksi, kun silmät rävähti auki, että tämän päivän aikana tullut ainakin 3 lukijaa lisää. Niiaan vielä tähän päälle :)

Nyt sitten siihen asiaan! Lepikossa kuhisee -blogin Mirja kirjoitti tuon blogipostauksen Models Ownin uusista Freshen up -lakoista, joita siis Seppälässä myydään. Arvatkaa kuka kävi tänään Seppälässä ;) Mirja kirjoitti, että hyllyyn jäi muutama lakka, jotka oltiin julkaistu vähän kuin salaa. Noo, mä ostin sen lupaamani kerma-persikan (haha, keksin itse), vihreän ja sen violetin!

Aamulla meillä kävi pirtsakka Oriflame-Tuire, joka toi mulle uuden Oriflame-paketin! Arvatkaa mitä siellä oli!! Noo, suklaalta tuoksuva rasvapurkki (ei, se ei auta suklaanhimoon vaikka kuinka haistelisi), huulipuna, huulikiilto ja ranskistarroja. Nii, ja 4 kpl lakkoja! Yksi erittäin punainen lakka, yksi vaaleanpunaisen sävyinen ja kaksi koristelulakkaa. Luulitteko oikeasti, ettei Oriflamen tilauksessani olisi kynsilakkoja?
Mulla onkin nää! Lällällää! Kuolatkaa pois ;)

2 kommenttia:

  1. Pirtsakoilta näyttää värit ainakin noissa models ownin lakoissa;> Ja joo kuolailen kyllä!:D
    Eilen taas klikkailin ostoksia jossakin nettikaupassa (ääk en ees muista missä) Sitten lopulta tulin järkiini ja en tilannut mitään;)

    VastaaPoista
  2. Mäkin alan pikkuhiljaa tulla järkiini ja tuntuu, että nyt alkaa lakat riittämään pikkuhiljaa :D Onhan esim. noissa IsaDoran lakoissa lakkaa, vaikka pieniä purkkeja ovatkin.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!