tiistai 28. helmikuuta 2012

Oriflame tuotearvostelu ja muuta höpinää/Oriflame product review and other stuff

Hei kaikki uudet lukijani ja tervetuloa!
Hello and welcome all new readers!

Okei eli taas uutta tuotearvostelua pukkaisi ja vähän muitakin swatcheja luvassa. Koska olen kynsibloggaaja, tänään on vuorossa sitä itseään eli kynsilakkoja ja koristelulakkoja!
Hi guys again! The second product review is about to begin and because I'm a nail (polish) blogger I have all kinds of nail polishes and nail art lacquers here!
Näistä mä en tykkää. En sitten yhtään! Nämä eivät tunnu kuivuvan sitten millään, siveltimen kärjestä sojottaa yksi karva, joka tuomitsee tarkan työskentelyn alimpaan kastiin. Kaipa näillä jotain kivoja viivoja voi vedellä sinne tai tänne. Ei kyllä sillee harmita, koska eihän nämä maksaneet paljon.
I hate these ones. These won't dry at all at any cost, the brush is not detailed because there is one bristle is sticking out. So you cannot use it for detailed work. You can draw some lines with these but that's it. Well, these isn't expensive so I'm not sad to use these only for one reason.
Tässä olisi nyt sitä Models Ownia! Ja arvatkaas mitä! Tästä blogista luin, että olen ostanut aivan uuden kokoelman lakan :D Ihan luulin ostaneeni Freshen Up -kokoelman lakan, mutta yllätyksekseni ilmeni, että tämähän on Kaleidoscope-kokoelman Purple Imperial. Ei muuten peitä kovinkaan hyvin, tipillä on kolme kerrosta lakkaa ja teki mieli laittaa neljäs. Aika luirua eikä oikein kunnolla tasoittunut. Mutta kyllä aion käyttää omilla kynsilläni.
Here's one of the first Models Own nail polishes that I have. This is from the Kaleidoscope collection and the name is Purple Imperial. This is not the best nail polish that I have tried but some day you will see this on my nails.

Tässä siitä Freshen Up -kokoelmasta Endamame. Tässä toisessa blogissa siitä on kauniimpi kuva ja todellisen värisempikin. Ohutta jälleen kerran ja kolme kerrosta tässäkin. Ihanan värinen!
This nail polish is from the Freshen Up collection and is called Endamame. You can click the link above and see a better picture of the color.

Tässä esittelyssä Freshen Upin Peaches and Cream. Kermapersikka on todellisuudessa kermaisemman ja vaaleamman värinen kuin tässä kuvassa. Ei tosiaankaan ole noin oranssi!! Jälleen kerran luirua, mutta ihana väri silti!
The Peaches and Cream nail polish from the Freshen Up collection.

Ensimmäinen koristelulakkani. Kuivuu suht nopeasti, tekee ihan ok jälkeä. Tilasin tämän ensimmäisessä paketissani Mimaxilta :)
My first nail art laqcuer even though it's not the best I have. It dries pretty quickly and as you can see there's nice lines on the plastic nail tip.

Nyt päästään sitten Oriflamen tuotteisiin! En voi olla hehkuttamatta näitä liikaa, koska näissä oikeasti on ohut sivellin, tekee todella tarkkaa jälkeä (jos siis itse osaisin tehdä tarkkaa jälkeä) ja kuivuukin nopeasti. Jos haluat tehdä simppeleitä kuvioita ja tarvitset kunnollisen siveltimen, tässä on Oriflamen Very Me - kokoelman Nail Art -koristelulakka. Värejä löytyy musta, hopea ja valkoinen. Hopea näkyykin tuossa alapuolella. Siveltimen yläosaan eli ihan korkin juureen ei keräänny ylimääräistä lakkaa (kuten Kissin Nail Art Paintissä) eikä sivellintä pitkin valu isoja paakkuja lakkaa kesken tarkan työn. Vaikka pullot ovatkin ihan minipieniä, niin sivellin on kohtalaisen kokoinen, ei kuitenkaan turhan pitkä, jottei käyttö ole liian hankalaa. Sivellin antaa sopivasti periksi, muttei kuitenkaan liikaa. Tällaisen rähmäkäpälän, kuten minä, on helppo tehdä näillä esim. korsetti-/kengännauhakoristelu tai vain vedellä päikseen viivoja.

So here's the Oriflame nail arts from the collection called Very Me. It's available on three colors and I have this black and silver. The brush is the best you can get: very, very thin, easy to use and flexible enough for very detailed work. These bottles are small but still easy to use even if you have big hands like I do.

Tässä siis ihan peruspunainen lakka, ehkä hieman kylmään väriin vivahtava? En ikinä olisi uskonut, kuinka hyvä Oriflamen lakka voi olla! Ensimmäinen kerros peitti jo todella hyvin, laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi toisen vielä päälle. Sivellin on aika pieni, mutta lakka kyllä levittyy hyvin kynnelle ja tasoittuu ihan yhtä hyvin. Tässä yläkuvassa värinä ihan vaan Red. Alemmassa kuvassa on Floral Nail Polish, jonka kylkeen sai yhteishintaan samansävyisen huulipunan. Huulipunaa en alkanut testaamaan, koska eihän tämä ole meikkiblogi ;) Nämä kynsilakat eivät edes haise pahalle!

Here's two nail polishes from Oriflame. I've never could have thought that I would like Oriflame nail polishes more than most of the other polishes!! These are very good nail polishes because they cover in the first time but I used these twice to make sure ;) These nail polishes don't even smell too bad!!

Jos siis minulta kysytään, niin Oriflamen lakkoja aion ostaa lisää ja olen todella tyytyväinen, että ostin nämä ensimmäisetkin! Vaikka siveltimet ehkä ovatkin hiukan ohuet, niin lakan levittyvyys on erinomainen. Lakka tasoittuu kynnelle kuin itsestään ja peittävyys on huippuluokkaa! Kiitos taas, Oriflame!!
So if you ask me I'm very happy with the products from Oriflame. I will buy more nail polishes as soon as there will be more colours like violet ;) Thanks again Oriflame!!

Huomhuom! Olen ostanut itse nämä lakat, kukaan ei ole lahjoittanut niitä minulle testattavaksi!
P.S. These nail polishes I have bought myself!!

3 kommenttia:

  1. Ihan nätti liila on toi Purple Imperial! :) Mut toi Edamame, oih ja voih, melkeen alko tekee mieli hankkii se, tosi jännä vaaleenvihree!:) Kuivuko se sit siis mattapintaseks, kun sulla on tossa kiiltävä pinta, mut sun linkittämässä blogissa on kuva, jossa lakassa on mattapinta?

    VastaaPoista
  2. Juu se tosiaan näyttää kiiltävältä mun kuvissa, kun olen ottanut ne keittiön valon alla. Kyllä tulee enempi mattapintaa kaikkiin noihin Models Owneihin

    VastaaPoista
  3. Mun ostoskoriin tarttui tänään myös toi Purple Imperial sekä Peaches and Cream. Harmi jos ne on luiruja, oisin voinut jättää ne sitten suosiolla ostamatta.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!