torstai 22. maaliskuuta 2012

ChinaGlaze & OPI!!

Kuudeskymmenes postaus alkaa uusien lakkojen esittelyllä. Olen ollut tuhma ja tilannut Mimaxilta kaksi kauan himoitsemaani lakkaa: ChinaGlazen Gaga for Green ja Sweet Hook. Noo, sittenpä surffailin tämän blogin sivuilla ja luin, että Skanssista löytyy Dependejä halvalla. Heti sitten rynnimällä Skanssin Kicksiin. Ei sieltä Dependiä mukaan tarttunut, mutta ihka ensimmäinen OPI on löytänyt mamin luo <3
Do you English readers think that this kind of writing is better than with the color? I got a comment that the color is somewhat annoying so I will try this kind of writing. I wish you could send me a comment about this or give you quick opinion after this post! Please press "Thumbs up!" if you read this in English or you wish that I continue writing in English. But to the point! Here's some nail polishes that I've bought.
Tässä ne nyt on! Täällä voit katsoa Gaga for Greeniä suoraan kynnellä, joten siksi mun kynsille pääsi ekana Sweet Hook.
ChinaGlaze: Gaga for Green and Sweet Hook.


Eka OPI!!!! Puoleen hintaan ;)
My first OPI and on a half prize!



Siinäpä se oli tältä päivältä. Huomenna todennäköisesti ehdin huoltaa oikeasta kädestä geelit. Vasemman käden tein eilen. Tuli aika nätit, vaikka itse sanonkin. Kyllä se vaan niin on, että harjoitus tekee mestarin! Piti eilen sitten viilata kaikki geelit pois tippiä myöten, alko niin paljon ottaa päähän ne karmeen näköset geelit ja tipit. Nyt olen paljon tyytyväisempi kynsiini, vaikka pituutta lähtikin roimasti! Nyt kynsillä siis Sweet Hook eikä mitään ihmeellistä, joten en edes jaksa teille rakkaille lukijoilleni ruveta postaamaan Sweet Hookista erikseen mitään kuvia. Ens viikonloppuna on luvassa eka töistä vapaa viikonloppu, koska viime viikon sunnuntaina tein viimeisen työvuoroni marketissa. Opinnäytetyösuunnitelmaa pitäisi tuolloin viikonloppuna väsätä, mutta uskokaa tai älkää, kyllä niitä kynsiäkin tehdään siinä lomassa!!
Now there's Sweet Hook on my nails and I remade my gel nails on the left hand yesterday. Tomorrow is the right hand's turn!

1 kommentti:

  1. Hahaha arvaa, mä hipelöin tota samaa OPIa Skanssin Kicksissä!! :D:D Olin jo ihan varma että nappaan sen mukaani kun oli ainoa ale-opi mutta jäikin sitten ostamatta... sinä sen sitten nappasit! :D:D Hahaha hassua että käydään samoilla kaupoilla... 8) Mietipä jos ollaan oltu samaan aikaan hihii... :'D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!