tiistai 20. maaliskuuta 2012

Gosh: 005 Forest floor

Tässä nyt ihan ensin kirjoittelen pienestä haasteesta, jonka heitin Kynsille-blogiin. Heitin ajatuksissani, että olisi hauska nähdä jonkun tekevän mitä kummallisimpien väriyhdistelmien kanssa lakkauksia. Haastoin blogin kirjoittajan nappaamaan randomisti kolme kynsilakkaa ja tekemään niillä lakkaus. Noo, hän ei ole vielä sitä ehtinyt toteuttaa, mutta haastoi minut omalla haasteellani :D No, värväsin avokkini valitsemaan kolme lakkaa boxistani. Hän kauheasti varmisteli, että "ihan mitkä vaan vai" ja yritin vakuutella, että joojoo mitä vaan :D Tässäpä tulos:
Ok so I commented to one blogger that she should take 3 random nail polishes and polish her nails with those. Well, she took part to my giveaway and wanted me to do the same. Well, that was not a good idea to do in a dark Monday evening - as you can see...
Siis iihaan hirveet korsettikynnet! Ensimmäistä kertaa piti sitten ruveta näitä läträämään ja moro. Heti, kun kameran sain käsistäni laskettua niin toinen käsi jo kurkotti poistoaineelle.
Kinetics Nail Colors Starry starry night
Oriflame VeryMe Nail Art Base Red
Models Own Purple Imperial
VeryMe Nail Art Silver Lining
So awful, awful nails!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Peukutan Facebookissa.
Thumbs up!

Tässä sitä ah niin ihanaa Goshin Forest flooria. Ihan mieletön väri, ihan mieletön levittyvyys ja peittävyys. Katselin näitä koko päivän koulussa enkä jaksanut keskittyä luentoon. Kärjet vaan vähän kuluneet :(
This is the new nail polish that I bought yesterday. Gosh Forest floor. Isn't it a great color? <3


Sormeni sai jonkun kumman osuman jostain ja piti aivan surkeella viilalla viilata geelit pois - kesken luennon! Mulla oli sellainen metallinen halpisviila laukussa ja ruokailun jälkeen aloin sitten "skrapaamaan" geeliä pois :D Onneks uuden tipin ja geelin laittaminen ei oo enää temppu eikä mikään.
Can you guess what happened? Yes, SNAP!

Menkää hyvät lukijat osallistumaan arvontaani! You should go and send me an email if you want to take part to the giveaway!
Olen sinne nyt laittanut kuvia arvontavoitoista! Now there's even pictures ;)

1 kommentti:

  1. Aika kiva lakkaus random lakoilla!;) Mun pitääkin tehä tämä mahdollisimman pian, pitäähän haaste toteuttaa 8)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!