lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tervetuloa!

Moip! Näin lauantai-iltana puoli yhdentoista jälkeen sain inspiksen vähän muokata blogia, koska olen tuon arvonnan johdosta saanut tästä kommentteja. Kiitos kaikille niistä! Lisääkin toki saa laittaa ja menkää ihmeessä osallistumaan tuon yllä olevan kuvan kautta :)

Huomasiko joku jo, että olen tehnyt uuden sivun yläpalkkiin? Laitoin nuo Oriflame-tuotearvostelut ihan nopean klikkauksen päähän!

Jos sinä luet tämän postauksen nyt, ole hyvä ja jätä kommenttisi uudesta ulkoasustani! Kaikki asialliset ideat/kommentit/kritiikit/jne. ovat tervetulleita ja mielelläni kuulen juuri teitä lukijoitani, kun tätä blogiani muokkailen. Haluan, että teillä on miellyttävä lukukokemus, joka saa teidät jäämään lukijoiksi ja jotta jaksatte lukea blogiani :)

3 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana ja selkeä ulkoasu! :) Tykkään tosi paljon! Oranssikin oli ihana, mutta kuvat pääsee varmasti paremmin oikeuksiinsa hiukan pelkistetymmässä ulkoasussa. Välilehdetkin näkyy niin selkeästi ja kivasti! Tää on ihan erilainen tietysti, kun se vanha, mutta toimii tämäkin äärettömän hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että olet tota mieltä :) Hainkin juuri sellaista selkeää, freshiä ja pelkistettyä.

      Poista
  2. JES nyt näyttää tosi kivalta! Oranssi oli miun mielestä ehkä pikkusen liian silmille pompsahtava, vaikka sillä sai varmasti huomion sivuun :D Mutta nyt on tosi hyvä, ja nimenomaan kuvat saa enemmän huomiota, ihanan keväisen raikas! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!