lauantai 21. huhtikuuta 2012

The Versatile Blogger Award



Sain tunnustuksen, tässä tulevat säännöt:

1. Nimeä 15  bloggaajaa. 
2. Kerro heille tunnustuksestasi. 
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. 
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. 
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Tämän tunnustuksen minulle jakoi piukup Kaikki KYNNELLE kykenevät -blogista.

Tässä 7 faktaa minusta:

1. Mä en oikeasti jaksais jakaa tätä peräti 15:lle blogille, joten jaan tämän joillekin blogeille. Määrästä ei hajuakaan. Ehkä niin monelle kuin jaksan kommentoida tästä tunnustuksesta lauantai-iltana kello kymmeneltä :D

2. Tykkään katsoa seuraavia sarjoja vaikka kuinka monta kertaa eivätkä niiden vitsit vanhene: Pikku Britannia, Musta Kyy ja Maanalainen armeija iskee jälleen.

3. Olen todella laiska esimerkiksi siivoamaan. Tiedän, että pitäisi useammin imuroida ja siivota aina jälkensä ja laittaa kaikki tavarat paikalleen, mutta ikinä sitä ei tule tehtyä. Sitten löydän itseni siitä tilanteesta, että kämppä on kuin hävityksen kauhistus enkä voi kutsua ketään kylään enkä halua, että avokkini kutsuu kavereitaan kylään.

4. Omistan todella paljon erilaisia erittäin käyttökelpoisia meikkejä, mutta harvemmin käytän niitä. Sain juuri tänään Oriflame-tilaukseni, jossa tuli huultenrajauskynä sekä huulikiilto. Yritän käyttää niitä enemmän kuin aikaisemmin!

5. Yleensä, kun huomaan uuden lukijan ilmestyneen blogiini, menen heti katsomaan, onko hänellä blogia. Moni onkin varmaan huomannut, että olen itse tullut heidän blogeihinsa lukijaksi, kun he ovat ensin tulleet minun blogiini. Ei, en liity sen takia lukijaksi, että haluaisin roikkua lukijoideni elämässä, vaan satun aina löytämään toinen toistaan mahtavimpia blogeja, johon on pakko jäädä lukijaksi!

6. Mulla on varmaan selässä joku ihottuma, kun se kutiaa aina. Nytkin se kutiaa enkä voi raapia, koska lakkasin juuri kynnet! (hei, tässä sanottiin, että satunnaisia faktoja ;) )

7. Joskus roikun bloggerissa turhankin kauan odottaen, että joku bloggaaja postaisi uuden kirjoituksen tai että omassa blogissani kävisi joku. No life but nails!?

Tämä tunnustus lähtee tittidii (hei vau, mä jaksoin etsii 14 blogia :D):
Amigurumit - Sunjaiidu
Jos edes kynnet - Murmis ja Papu
Kynnen mitalla - Charissa
Kynsitaideblogi - kk-aro
Künsii - Hannele
Nailicious - Maryah
Nails1820 - Daniela

3 kommenttia:

  1. Kiitos tosi paljon ! :) tää ois tulossa multa myös sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Tunnustusta sinulle! :)

    http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!