lauantai 30. kesäkuuta 2012

Oriflame-tuotearvostelu

Nyt tulee kunnolla tavaraa yhteen postaukseen, koska en ole ehtinyt tai uhrannut ajatustakaan tuotearvosteluille pitkään aikaan. Tässäpä teille siis luettavaksi sekä kynsikamppeita että kosmetiikkatuotteita :)
Oriflamen Quick Dry Drops on pakattu jäykkään purkkiin ja esittely lupaa 60 sekunnissa kuivat kynnet. Yhdelläkään kynsilakalla tämä lupaus ei ole toteutunut. Toisaalta Quick Dry Drops on hyvä purkki siksi, että sillä saa kynsilakan pinnan kohtalaisen kuivaksi. Käytän tätä purkkia yleensä ennen varsinaista päällyslakkaa, jotta kynsilakan pinta on niin kuiva, ettei lakka lähde kävelemään sudilla vetäessä. Tämä purkki on todella jäykkä, joten sormissa saa olla rutkasti voimaa, jotta edes yhden tipan saa puristettua ulos. Suurena miinuksena purkin ulkonäkö: ulkopuolelta ei näe, paljonko tavaraa on jäljellä.

Künsii-blogin hannele teki taannoin Suuren päällyslakkavertailun, johon hän oli ottanut tämän Oriflamen purkin mukaan. Tutustu myös hänen tekstiinsä!

Seuraavana piinapenkkiin pääsee uudesta kesäkokoelmasta tuttu keltainen lakka.

Keltaisessa lakassa näkyy pienen pientä vaaleaa/valkoista shimmeriä, joka tosin ei kynsille asti hevillä pääse. Yleensä olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Oriflamen lakkoihin, mutta joku on mennyt vikaan tässä kesäkokoelmassa. Lakka ei tunnu kuivuvan millään eikä peittävän kunnolla. Omistamani kolme muuta Oriflamen lakkaa peittävät yhdellä kerroksella ja kuivuvat pikavauhtia. Tämän lakan väri on kaunis, mutta toteutus ei. En suosittele ostamaan tätä lakkaa, jos et omista pitkiä hermoja ja kokeilunhalua :)


Tällainen mascara löytyi sponsorini pussista eräänä päivänä, kun hän kävi tiputtamassa tavaraa luokseni. Ei muuta kuin kokeilemaan!

Ihan ok perusmascaraksi. Omasta mielestäni hieman liian "märkää", onkohan kyse sitten tuoreesta mascarasta? :D Ei tehnyt ihmeempiä ripsilleni, koska olen tottunut käyttämään sellaisia mascaroita, joissa on paljon paksumpi harja. Tästä pullosta paljastuu hyvin ohut harja, joka tosin erotteli ripset ihan hyvin. Vallan hyvä hätävaramascara tai mascara, jonka ottaa matkalle! Tosin, jos on menossa etelänmatkalle, kannattaa jättää tämä versio kotiin, koska väri tuppasi varisemaan liiankin helposti.

Tässä toinen mascara, minkä sponsoriltani olen saanut. Samoja pointteja kuin edellisessä eli: liian märkää minun mieleeni ja ihan liian pieni harja. Okei, otetaanpa huomioon, että nämä kaksi mascaraa kilpailevat MaxFactorin mascaraa vastaan. Mieluiten kyllä hätävaraksi ja matkamascaraksi ottaisin tämän Giordani Goldin, koska tämä ei varissut!

Tässä uusi lemmikkini! Huulipuna sisältää väriä, kiiltoa ja hoitavan ytimen. Otin summamutikassa jonkun värin (muistaakseni tämä on Coral tai sinnepäin) ja on muuten mahtava! Väri pysyy niin lounasta syödessä kuin iltapäiväjäätelöäkin nauttiessa! Jos sinulta puuttuu täydellinen, helposti levittyvä ja oikeasti pysyvä huulikiilto, hanki tämä!


Tämä huulikiilto on puolestaan syrjäyttänyt IsaDoran huulipunan suosikkipaikaltaan!

Ultra Glam -hajuvesi on ollut pitkään listallani ja olen joutunut punnitsemaan, ostanko sen vaiko enkö. Sponsorini luki ajatukseni ja kiikutti hajuveden minulle ja ah... Olen taivaassa. Tämä tuoksuu aivan ihanalle! Olet saattanut nähdä erikoisen hajuvesipurkin eräässä postauksessani ;) Se oli juuri tämä. Miehelläkään ei ole hajusta valittamista, koska tuoksu on aivan taivaallinen!

Tähän loppuun vielä laitoin teille esille toisen Oriflame-kynsilakan, Pearly Purplen. Kaksi kerrosta, täydellinen peittävyys ja kuiva hetkessä! Näin sitä kuuluu edetä, Oriflame!

5 kommenttia:

  1. Hieno postaus! Kiva lukea arvostelujasi. :)

    Osaatkos yhtään sanoa, miltä tuo hajuvesi tuoksuu. Onko se esim. kukkainen, makea, raikas?

    Arvosteluihisi ja postauksiisi toivoisin vielä lisäksi tuotteiden hintoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhean vaikea kuvailla tuota tuoksua, kun en ole mikään kauneustuotteiden asiantuntija. Parhaiten kuvailen tuoksulla sanalla makea :) Toteutan Jonski tuon hintojen lisäilyn, kunhan kerkeän! Kiitos vinkistä :)

      Poista
    2. Eipä kestä Tiia.

      Luin tosiaan tuolta uudemmasta postauksesta, että voi tilata kommentit, mäkään en ole sitä tiennyt ja sitten olen ihmetellyt ja kysellytkin blogini aloittamisen aikoihin, miten tuon nimen saa kuviin, kun monilla näytti sellainen olevan. Mä kun luulin että sen saa jotenkin täältä bloggerin kautta, nooh aina oppii uutta. Täytyypä tutkia, oisko omassa kameran mukana tulleessa kuvankäsittelyohjelmassa tuollaista toimintoa, vähän kyllä epäilen.

      Poista
  2. Ajattelin juuri että tilaisin orflamelta lakkoja. Onko muita tuon keltaisen lisäksi mitä EI kannata tilata? Haluaisin välttyä virhe-ostoksilta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoastaan tuo keltainen on ollut pettymys. Very Me -sarjan lakat on mielettömän hyviä ja muistaakseni tässä jaksossa olisi ihan uusia lakkoja? Vai muistanko väärin? :D Olen tänään menossa hakemaan Oriflamen pakettiani ja saan jaksoesitteet joten tarkistanpa sieltä :D Uskon kyllä, että kaikki nuo Oriflame-purkissa olevat lakat ovat hyviä, tuo keltainenhan oli joku kampanjajuttu

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!