maanantai 25. kesäkuuta 2012

Uutuutta

Luin yhtenä päivänä Tiny Nail Design Blogista, että bloggaaja oli löytänyt OPIn aivan ihanan Austin-Tatious Turquoisen Kicksistä. Nurisin ja murisin aikani, koska kyseinen lakka löytyy himotuslistaltani. Eipä aikaakaan, kun olimme Skanssissa ja menin etsimään sieltä alennuslakkoja. Sopivia ei löytynyt, mutta mitäs sitä löytyikään?
No juuri se!!

Austin-Tatious Turquoise OPIlta. Eikös olekin syötävän hyvännäköinen? Turkoosia lakka ei ole mielestäni nähnytkään, mutta hopeista ja violettia shimmeriä siitä löytyy! Kynsillä tuo violetti ei pääse oikeuksiinsa, mutta pullossa kylläkin, kuten kuvasta näkyy.


 Onko lakka teidän mielestänne turkoosi?

Kissanpoika ei vielä tiedäkään pääsevänsä tänään kukkavahdiksi! Vanhempani ovat Suomen-reissulla, joten siirrymme omasta kodistamme lapsuudenkotiini muutamaksi päiväksi. Grilliruoat on jo hankittu ja pian on tavaratkin pakattu! Tänään tosin grilliruokaa tuskin tulee syötyä, koska koko päivän on satanut, MURR!

Muistakaapa käydä äänestämässä kakkuvaihtoehtojani :)

3 kommenttia:

  1. Ihanan värinen! Musta toi on melkein petrolia lähempänä kuin turkoosia, muttei se kyllä ihan sekään ole....hankala.

    VastaaPoista
  2. Oi, mikä väri! Tuo on kyllä myös mun mielestäni lähempänä petroolia ku turkoosia...siitä välimaastosta, että sopeis hyvin mullekin...sekä petroolien, että turkoosien vaatteideni kanssa. ;)

    Onkos sulla vinkkiä hyvästä hoitavasta aluslakasta. Näin mainoksessa jonkin essien lakan, eikä ollut ollenkaan pahan hintainen (12€). Kun mulle on ny käyny niin, ku oon alkanu lakkailemaan kynsiäni, ja tietenkin ilman aluslakkaa, ni oon pilannu kynteni. :/ Nyt ne on hauraat, vähän taipuisat, lohkeilee tosi helposti ja liuskottuu pahasti. Ennen ne oli kiiltävät ja melkeen kivikovat, nyt ei enää kasva ku lohkee vaan. :(

    VastaaPoista
  3. Sinulle on tunnustus blogissani http://pinkkiajamakeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!