perjantai 31. elokuuta 2012

CosMeryan syyskuu

Mikäli ette ole ehtineet tilata CosMeryalta mitään näin elokuussa, huomisesta alkaen suorastaan kannattaa tilata! CosMerya piristää arkea tarjoamalla toimituskulut puoleen hintaan koko syyskuun ajan!


Voin myös ilokseni ilmoittaa, että jatkoimme blogin alennuskoodin voimassaoloaikaa koko syyskuulle. Nyt sinulla on siis mahdollisuus saada kaikista tuotteista -15% ja toimituskulut -50%! Ei yhtään huono diili :)

Asiasta kukkaruukkuun, sain tänään tietää, että kissanpentumme muuttaa meille 11.9.! Tesy on sopinut sterilointileikkauksen ensi tiistaille. Sovimme, että kissa saa olla Tesyn hellässä huomassa ja hoidossa viikon ennen kuin haen hänet kotiin. Tesy seurailee kissan ruokahalun muutoksia, haavaa ja laatikkokäyttäytymistä tuon viikon aikana, jotta mitään poikkeavaa ei ehdi tapahtua ennen kotiinpaluuta. Kun kissa pääsee kotiin, minulla on kolme kokonaista viikkoa aikaa tehdä kotona koulutehtäviä ennen kuin tarvitsee häntä kotiin jättää useammaksi tunniksi yksin. Tietty me kaupassa käymme ja pikkuhiljaa opetamme häntä siihen, ettei kommervenkkejä tarvitse tehdä, kun käymme kaupassa, mutta ei kaupassakaan tule yleensä kulutettua tuntia kauempaa :) Hän tulee kyllä tänne esittäytymään, kunhan kotiin pääsee!

P.S. CosMeryalta terkkuja, että toimituskulujen alennus toimii jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!