perjantai 31. elokuuta 2012

Dermosil Amaranth plus efektilakat

Ai minäkö innokkaana kerrankin postaamassa? Onkohan se pienen kissan saapuminen saanut minuunkin jotain uutta virtaa? Ehkä. Tervetuloa uusille lukijoille! Tämä tosiaan olisi torstaipäivän kolmas postaus, jos en sitä valmiiksi ajastaisi perjantaiaamulle kello 6.00 :D

Poistin ruttaantuneet China Glazet ja pähkäilin kauan, mitä lakkaa seuraavaksi kokeilisin. Niitä kokeilemattomia kun tuntuu välillä kertyvän. Heitin yhdessä keskustelussa ilmoille ajatuksen, josko pitäisi kokeilla uutta Dermosilin Amaranth-lakkaa, jonka sain miitissä. Eipä ole aikaisemmin tainnut kunnon punaista lakkaa täällä blogin puolella näkyä. No, nyt näkyy!




Näissä ylläolevissa kuvissa pääosassa itse Amaranth. Ihanan lämmin punainen. Älkää välittäkö siistimättömistä kynsinauhoista tai muutenkaan epäsiististä ulkonäöstä :D Pääosassa on se, että kynsilläni on punaista!!




Loppukuvissa kynsillä Amaranth ja sen päällä vuorottelee kolme CND:n efektilakkaa. Olin taas kaukaa viisas ja merkkasin suoraan kuviin jokaisen käytetyn efektilakan. Arvaako kukaan, millaista yhdistelmää aion käyttää jouluna? Kyllä: Amaranth <3 Scarlet Shimmer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!