sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Työhaastattelukynnet

Yleensähän työhaastatteluun laitetaan peruskivat ranskikset tai jotain vaaleaa, hempeää lakkaa. Kysäisin Kynsinaisten chatissä, että millaiset kynnet pitäisi tehdä. Viime viikollahan vetelin Dermosilin Seashelliä ja menin aika vaaleilla kynsillä paikan päälle. Chatissä ensimmäinen kysymys oli, että millaiset vaatteet aion laittaa. Kauheat paineet nousivat, joten heitin vaan kehiin, että vihreän paidan. Kai!? :D Sitten tulikin ehdotus: laita vihreää lakkaa. No mitä niistä!? Mulla on meinaan muutama vihreä lakka :D

Laitoin valoboxini Ansan kulkuesteeksi, koska avokki ei katso hyvällä sitä, että LP-levyistä löytyy pölyisiä tassunjälkiä :D Siksi kuvat on tällä kertaa otettu keinovalossa.

Ystäväni tilasi puolestani eBaystä kissansilmä/kyynel/tippastrasseja, joita käytin tänään ensimmäistä kertaa kynsillä. Pikkurillin strassiasettelu on apinoitu jostain toisesta blogista, joka tällaisen manin esitteli tässä viikon/parin sisällä. Jos se olit juuri Sinä, linkkaa postauksesi kommentteihin, niin voin laittaa sen tänne tekstin sekaan :)
Nimettömissä neljän strassin tähdet/kukat, keskisormessa kummallisine paiseineen kummallinen rivistö strasseja ja etusormessa strassirykelmä. Mulla oli paljon hienompi ajatus tosta etusormen ulkonäöstä, mutta tekovaiheessa sekin visio hävisi jonnekin.

Peukuissa myös tähti/kukka, koska se tuntui kivoimmalta.


Kynsillä siis Miyon Kiwi, ihanan haalea vaaleanvihreä, strassit ja Rimmelin glitterpäällyslakkaa. Kaiken kruunaa ties kuinka monta kerrosta pikakuivattavaa lakkaa (halpista) ja pari kerrosta Essien pikakuivattavaa päällyslakkaa. Eipä Essiekään tällä kertaa pelastanut, kun vasen nimetön meni runttuun. No, kyllä ehkä selviän.

Tuleeko näillä kynsillä töitä vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!