lauantai 22. syyskuuta 2012

Surkeiden sattumusten sarjaa

Kävihän siinä sitten niin, että muutama tunti tuon tarrakynsipostauksen (alla) jälkeen poistin ne kynnet, koska tarrat alkoivat törröttää mukavasti. Kirjaa lukiessani aloin vaistomaisesti rapsutella tarroja irti, mikä johti siihen, että pöydällä oli pientä tarraputua.

Tässä postauksessa ette näe kivoja, onnistuneita pilvimanikyyrejä, mitä mä olisin halunnut teille näyttää. Ei, te näette sarjan kuhmuraisia, levinneitä, ruttaantuneita pilviä ja kuivankorppuset kynsinauhat.


Jos nämä kynnet olisivat saaneet kunnolla kuivua, niin koostumus olisi seuraavanlainen:
Kinetics Touch Me Base Coat
IsaDora Silver Sky (2 kerrosta)
Kinetics Beginnings
Gosh Deep Purple
Kinetics Beginnings
Essie Good to Go.

Kuten varmaan huomaatte, tein hiukan erilaisen pilvimanin eli pilviä tuli kahden sijasta kolme. Ja koska Deep Purple olikin kivan paksua, niin eihän se millään tuntunut kuivuvan. Ei mitään, enkös mennytkin laittamaan vielä tuon yhden valkoisen pilven tuohon päälle. Onhan tuossa jo seitsemän kerrosta lakkaa, mikäli laskee pohjalakan ja päällyslakan mukaan.

En edes alkanut puhdistamaan kynsinauhoja enkä rasvailemaan nakkejani, koska oikean käden nimetön suttaantui ihan täysin laittaessani pikakuivattajaa. Tokaisin alkuun, että hah, tämähän on vähän sumuisempi pilvi! Mutta eei, sitten ruttaantui lisää sormia ja päätin: pah, ne lähtee heti. Goodbye, pilvimani, meillä oli kivaa sen aikaa, kun sitä kesti!

Jotenkin tuntuu, että perjantaipäivä oli vain huono kynsipäivä. Täytyy katsoa, josko lauantai toisi parempaa onnea tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!