keskiviikko 17. lokakuuta 2012

A blog with substance

 Mielenmaisemia-blogin Suvinen oli hyvin ystävällinen jakaessaan tämän tunnustuksen minulle. Kiitoksia siitä :)

Kiitä tunnustuksen antajaa. (check!)
 
Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle. 

1. Funny Articles - Kati
2. Advanced Levitation - Laura
3. Nailiaison - Marli
4. It's Just Another (nail)blog! - alotoffun
5. It's Nail Time! - Mimo Mimmuska
6. Destroy the bucket list - Lillyann - Gossamer Lace
7. TalkandBake - Mimosa
8. Sticky White Champagne - Mirva
 
Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta. (check!)


Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Ensinnäkin, näitä on aina yhtä vaikea keksiä, varsinkin, jos on muutamaan kertaan heitellyt näitä randomeja samantyyppisiin juttuihin. Mutta kokeillaanpa!

1. Olen saanut työtarjouksen kivasta työpaikasta. Varmistusta odottelen vielä ensi perjantaihin asti. Hallitus kokoontuu torstaina ja perjantaina saan tietää, hyväksyykö hallitus minut töihin. Kuulemma tähän mennessä hallitus ei ole hylännyt johtajan päätöstä ottaa tietty ihminen töihin!

2. Odottelen innolla edelleen Models Ownin alesta tilattuja lakkoja. Herramunjee siitä on mennyt jo monta viikkoa, kun tuo ale oli eikä vieläkään tänne Turun päähän ole noita paketteja saapunut! Muualle Suomeen niitä on kuulemma tiputellen jo tullut! ARGH! Kuten huomaatte, tämä vähän minua ärsyttää :D

3. Opinnäytetyöni on loppusuoralla. Ensi viikolla taidan valvoa yötkin, jotta saan sen tehtyä. Kaipa se valmistuu, onhan minulla sentään työpaikka horisontissa ;)

4. Tykkään todella paljon jauheliharuuista. Jääkaapissa meillä on aina jauhelihapaketti, koska siitä loihtii helposti ja nopeasti aina hyvää!

5. Kävin tänään ensimmäistä kertaa eräässä ravintolassa, joka minua on kiinnostanut jo pitkään. Aivan mahtavaa ruokaa ja siellä oli ainakin kolme annosta, jonka välillä tein erittäin vaikean, mutta maukkaan päätöksen!

6. Aloin miettiä, pitäisikö varata juuri tuolta kyseisestä ravintolasta pöytä valmistujaisjuhlien illaksi niin pääsisin ainakin syömään hyvin!

7. Olen laiska siivoamaan ja pitämään kotia järjestyksessä. Viime viikolla ystäväni totesikin, että eihän epäjärjestys ole mitään, kunhan ei ole kirjaimellisesti paskaista :D

8. Taidanpa tehdä lounaan tänään aikaisemmin eli nyt lounaantekoon!

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tervetulleita!