maanantai 15. lokakuuta 2012

Lintsari

Jepjep eli täällä sitä vaan lintsataan pakolliselta tunnilta :D Syykin on oikeasti ihan hyvä: avokilleni nousi korkea kuume ja koska hänellä on epilepsia, en halua häntä yksin kotiin jättää kohtausvaaran takia. Siispä minunhan pitäisi nyt käyttää tämä kaikki aika hyödykseni, koska oppari pitäisi saattaa valmiiksi neljän viikon kuluessa. Mutta ennen kuin alan sitä vääntää, esittelen teille maanantaikynnet:
 Keinolampun valossa.


Kaksi alempaa kuvaa otettu luonnonvalossa ja kyllä, anteeksi, tiedän ainoan terävän olevan tuo merkattu teksti, mutta näettehän sentään Color Club Snow-Flakesin in action! Varjossa CC on kauniin kuparinen, valoa kohden väri taittuu kullankeltaisen kautta vihreään. Siis aivan ihana! Alla tuttuun tapaan CND:n Urban Oasis, joka peittää täydellisesti yhdellä kerroksella ja kuivuu todella nopsaan.

Ja joku innokas neiti Näpsä kenties huomasikin kynsien lyhentyneen roimasti. Lyhensin ne siksi, koska olen menossa kahteen perehdytysvuoroon tällä viikolla ja ne sisältävät perushoitoa eli kynnet saavat olla enintään sormenpäähän asti.

Mutta lakka on ihana, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!