torstai 11. lokakuuta 2012

Oriflamea

Kuten yhdessä postauksessani ehdin mainita, arpaonni osui kohdalleni jälleen, kun voitin Kynsien viemää -blogin Oriflame-arvonnan! Blogissa on useasti juttua Oriflamen lakoista ja muista tuotteista, joten mitäpäs muutakaan siellä olisi arvontapalkintoina kuin ihanaa Oriflamea!
Nätti huulipuna. Ei anna kovinkaan paljon väriä huulille, hyvä niin, koska yleensä meikissä käytän näyttäviä silmiä, en niinkään näyttäviä huulia. Jotenkin tunnen itseni kummallisen näköiseksi, mikäli huulten väri on vahva.

Ihanan makean tuoksuinen deodorantti!

Maailman parasta meikinpoistoainetta - käy myös silmämeikin poistoon. Ei tarvitse sanoa enempää.

Makean, ehkä hieman kirpeän tuoksuinen voide. Lyhyesti kokeiltuani pieni määrä imeytyy todella nopeasti ja jättää käsiin hellän tuoksun, kun taas vähänkään iso määrä (Oriflamen rasvoille tyypillisesti) ei tunnu imeytyvän millään.

Vartalovoide on raikkaan tuoksuinen, erittäin löysä ja öljymäinen. Ei samanlaista kiinteää koostumusta kuin tuon keltaisen purkin rasvalla. Oikein kiva ja imeytyy kunnolla!

Näiden palkintojen lisäksi tuli vielä GG-kaulakoru ja GG-korvikset! Ne olivat aivan ihanat ja kaulakorunkin sain todella hyvin kaulaani, vaikka pelkäsin, että kaulani on liian paksu! Mutta ehei, Giordani Gold -kaulakoru oli tarkoituksella niin pitkä, että sen sai sujautettua pään yli kaulalle ja jäi vielä erittäin paljon roikkumaankin! Korvikset olivat juuri sopivat, vaikka olivatkin roikkuvat ja koukulla pujotettavat. Hiukan pelkään, mahtavatko ne joskus hävitä, kun koukussa ei ollut minkäänlaista suojaa tuonne korvan "taakse", mutta voinhan joskus lainata joltain muulta korvikselta sellaisen muovisuojan.

Pakko oli laittaa tällainen tilannekuva Ansasta :D Meillähän oli noiden hyllyjen päällä ties mitä tavaraa. Esimerkiksi korkeimmalla hyllyköllä oli erilaisia Iittalan kynttilälyhtyjä, mutta eipä ole enää. Terveisin osaan kuvata sen kaikkein tärkeimmän, osaan kohdistaa kuvan oikein ja saan kuvattavan keskelle. Osaan myös kuvankäsittelyohjelmalla rajata kuvan niin, että kuvattava on keskellä ja isona. (ja pöh...)

Tervetuloa uudet lukijat!
Tutustukaa ihmeessä sivupalkissani olevaan Facebook-sivuuni, sivupalkista löytyy myös pari Facebook-ryhmää, jonne kaikki ovat erittäin lämpimästi tervetulleita!

Sainpa kutsun tällaiselle uudelle kynsifoorumille: Rakennekynnet! Se on ihan uusi foorumi ja siellä on vasta 55 käyttäjää, mutta kovaa vauhtia kasvamassa. Kunhan vaan me käyttäjät jaksettaisiin aloitella keskusteluja ja jakaa tietoamme eteenpäin :) Tulkaa sinnekin, mikäli tuo Faboilu ei kiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!