sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Muistutusta

Heippa kaikki raksut! Mitäs teidän viikonloppuun? Ajattelin jakaa teille muutaman asian näin sunnuntaina, kun ei ole kynsiäkään näytettävänä.

Ensinnäkin muistakaa, että kynsikisa on koko ajan käynnissä. Yllä näette palkinnon ja kuvaa klikkaamalla pääsette suoraan kisapostaukseen, josta löydätte ohjeet. Vielä on neljä viikkoa aikaa osallistua ja varmasti muistuttelen teitä tästä vielä kolme kertaa ;)

Mitäs, mitäs, mun viikkoni on hurahtanut hirmu nopeasti ohi! Maanantaina oli opparin tulosseminaari, jossa sain paljon ohjeita, miten minun tulisi edetä opparini kanssa. Tiistaina entinen työkaverini ja ystäväni, jonka sain koukutettua rakennekynsiin, tuli käymään ja tervehtimään Ansaa. Keskiviikkona olin tutustumisvuorossa yhdessä työpaikassa, josta aion ottaa sijaisuuksia vastaan, oli muuten tosi kivaa :) Torstaina käväsin muiden opiskelijoiden kanssa Turun Kriisikeskuksessa ja väänsin parit oppimispäiväkirjat ja menetelmäkansion samana päivänä. Perjantaina avokkini lähti kohti Tamperetta ystävänsä luokse kylään ja me jäimme Ansan kanssa kaksitaan tuijottelemaan Täydellisten naisten seitsemättä tuotantokautta :D Eilen sitten olin melkein koko päivän vanhempieni luona Ansan kanssa.

Sain viikonloppuna sen verran aikaiseksi, että neuloin yhden villasukan alusta loppuun! Lahjoitan neulomiani tavaroita yhdelle eläinsuojeluyhdistykselle myyntiin ja he ostavat sitten myydyillä tuotteilla sijoituseläimilleen ruokaa :) Mikäli tämä tapahtuma kiinnostaa enemmän, voit vierailla eläinsuojeluyhdistyksen Facebook-tapahtumassa. Villasukastani ei ihan täydellistä tullut, mutta en voi todeta muuta kuin, että voi-voi :D Kaunis se on ja jalassa vallan hyvä, ilman täytettä vähän outo vain :D (Kantapään tein virheellisen ohjeen mukaan ;))

Mutta jospa mä tästä siirryn poistamaan kynsilakkoja, jotta pääsen kynsiäni huoltamaan. Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!